226
Οι παίκτες της Εθνικής πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ στη Μάλαγα | REUTERS/Jon Nazca

Νίκη για την Ελλάδα επί της Νορβηγίας

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2021, 22:23
Οι παίκτες της Εθνικής πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ στη Μάλαγα
|REUTERS/Jon Nazca

Νίκη για την Ελλάδα επί της Νορβηγίας

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2021, 22:23

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ευρωπαϊκή περιοδεία της Εθνικής Ελλάδος αυτή την εβδομάδα.

Μετά την ισοπαλία στις Βρυξέλλες απέναντι στο Βέλγιο (1-1) την Πέμπτη, η «γαλανόλευκη» ομάδα νίκησε την Κυριακή στη Μάλαγα της Ισπανίας τη Νορβηγία με 2-1 (13΄ Μασούρας, 21΄ Ανδρούτσος – 64΄ Στράντμπεργκ).

Ήταν το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Ελλάδος σε τρεις ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την επανέναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο Τζον φαν ‘τ Σχιπ είδε και το απόγευμα της Κυριακής κάποια θετικά στοιχεία από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι διεθνείς ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του: κατοχή και καλή κυκλοφορία για να μειωθεί η τροφοδοσία του Χάαλαντ, ομαδικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, κίνηση με και χωρίς την μπάλα, καλά τρεξίματα, εξαιρετικό transition και κυρίως, αποτελεσματικότητα.

Ο ολλανδός τεχνικός δίνει οδηγίες στους έλληνες παίκτες (REUTERS/Jon Nazca)

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν η Εθνική ικανοποίησε τον ολλανδό προπονητή και τους έλληνες φιλάθλους, έστω για 45 λεπτά, δείχνοντας ότι εκτός από ταλέντο διαθέτει και βάθος, ενώ στο πρόσωπο του Θανάση Ανδρούτσου δείχνει πως μπορεί να βρει τον δεξιό φουλ μπακ που αναζητούσε. Το δε πρώτο γκολ του Μασούρα, ύστερα από μια πάσα του Πέλκα, είναι ένα από τα σπάνια δείγματα δημιουργικού και αποτελεσματικού ποδοσφαίρου από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...