250
Σίκινος, φωτογραφία αρχείου | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Νέος συναγερμός: Αγνοούνται δύο τουρίστριες στη Σίκινο

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2024, 13:57
Σίκινος, φωτογραφία αρχείου
| ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Νέος συναγερμός: Αγνοούνται δύο τουρίστριες στη Σίκινο

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2024, 13:57

Πληθαίνουν οι περιπτώσεις αγνοούμενων τουριστών που απασχολούν τις Αρχές. Στον κατάλογο έχουν προστεθει δύο γυναίκες από την Γαλλία, 64 και 73 ετών οι οποίες βρίσκονταν για διακοπές στη Σίκινο και τα ίχνη τους έχουν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, οι δύο γυναίκες διέμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία, ωστόσο εικάζεται ότι έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε μονοπάτια της περιοχής, με μεγάλη κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών και όλων των κατοίκων του νησιού.

Στις έρευνες συμμετέχουν μεταξύ άλλων, πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικό κλιμάκιο από την Ίο, καθώς και ο δήμαρχος του νησιού Βασίλης Μαράκης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τις τελευταίες δέκα περίπου ημέρες, έχουν χαθεί συνολικά έξι αλλοδαποί παραθεριστές σε διαφορετικά νησιά της χώρας.

Στις αρχές της εβδομάδας, είχε βρεθεί νεκρός σε δύσβατη περιοχή της Σύμης ο γνωστός γιατρός και παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ ο οποίος είχε χαθεί με παρόμοιο τρόπο, όταν έφυγε από μια παραλία του νησιού για να πάει σε μια άλλη. Οι Αρχές αναζητούσαν τον Μόσλει επί τέσσερις και πλέον ημέρες. Τελικά η σορός του βρέθηκε κατά την επεξεργασία φωτογραφιών από τηλεοπτικά συνεργεία. Μέχρι ώρας, δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια θανάτου του παρουσιαστή.

Την περασμένη Κυριακή, χάθηκε στη Σάμο ένας 74χρονος Ολλανδός — την Τετάρτη το βράδυ σταμάτησαν οι έρευνες, βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου, αλλά το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκε δυστυχώς νεκρός.

Στην Αμοργό, από την περασμένη Τρίτη, αγνοείται ένας Αμερικανός και ένας ακόμη χάθηκε στο Μαθράκι της Κέρκυρας πριν από δύο ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...