171
Καρέ από το επίμαχο βίντεο | Social media

Νέος Κόσμος: Σύλληψη δύο αστυνομικών για διαρροή βίντεο με τον νεκρό 44χρονο

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2024, 19:27
Καρέ από το επίμαχο βίντεο
|Social media

Νέος Κόσμος: Σύλληψη δύο αστυνομικών για διαρροή βίντεο με τον νεκρό 44χρονο

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2024, 19:27

Κατηγορούμενοι για καταγραφή και διαρροή απορρήτου υλικού θα δικαστούν στο αυτόφωρο δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για τη διαρροή του βίντεο από τον τόπο της δολοφονίας του 44χρονου σε πρατήριο καυσίμων στο Νέο Κόσμο, όπου φαίνεται η σορός του επιχειρηματία.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ το απόγευμα της Δευτέρας, oι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για τη διαρροή του απόρρητου υλικού και φέρεται να ομολόγησαν ότι αυτοί έκαναν τόσο την καταγραφή όσο και τη διάθεση του επίμαχου υλικού σε ΜΜΕ.

Παράλληλα, με εντολή της εισαγγελίας, εξήχθη αντίγραφο της δικογραφίας, προκειμένου στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που ήδη ξεκίνησε, να διερευνηθεί και ο τρόπος που διέρρευσαν video από τη στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου.

Η ΕΡΤ μετέδωσε πως οι δύο συλληφθέντες είναι ένας υπαρχιφύλακας και ένας αστυφύλακας οι οποίοι αποτελούσαν το πλήρωμα του πρώτου περιπολικού που έφτασε στο σημείο της εκτέλεσης του 44χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής. Φέρονται να «ανέβασαν» το επίμαχο βίντεο σε μία ομαδική συνομιλία αστυνομικών, ενώ ακολούθησε η διανομή του από εκεί στο Διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...