596
Σερβίροντας πατάτες και μιλώντας για ανδρικά μεγέθη | Doug Mills/Pool via REUTERS

Νέο παραλήρημα Τραμπ: Η «σκ…ά αντιπρόεδρος», το πέος του γκόλφερ και οι τηγανητές πατάτες

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2024, 11:30
Σερβίροντας πατάτες και μιλώντας για ανδρικά μεγέθη
|Doug Mills/Pool via REUTERS

Νέο παραλήρημα Τραμπ: Η «σκ…ά αντιπρόεδρος», το πέος του γκόλφερ και οι τηγανητές πατάτες

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2024, 11:30

Αρχίζει πλέον να γίνεται κανόνας: ο Ντόναλντ Τραμπ ανεβαίνει στη σκηνή και αρχίζει να πυροβολεί τους οπαδούς του με ασυναρτησίες και παραληρήματα. Ετσι, λίγες ημέρες μετά τον χορό στη Φιλαδέλφεια, όπου αντί να απαντήσει σε ερωτήσεις έβαλε μουσική και κουνιόταν πέρα-δώθε, έδωσε ένα νέο σόου στην Πενσιλβάνια, την οποία επισκέφθηκε για 23η φορά.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών αποκάλεσε την Κάμαλα Χάρις «σκατά αντιπρόεδρο» στην πρόσφατη προεκλογική του συγκέντρωση στην πολιτεία. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος ενθάρρυνε τους υποστηρικτές του στο Λάτρομπ να χρησιμοποιήσουν την ίδια έκφραση για την υποψήφια των Δημοκρατικών, λέγοντας: «Τέσσερα φρικτά χρόνια. Σκεφτείτε: ό,τι αγγίζουν το μετατρέπουν σε… σκατά».

Το πλήθος συμπλήρωσε τη φράση του, απαντώντας: «Σκατά!», σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph.

Ο Τραμπ συνέχισε: «Πρέπει να πείτε στην Κάμαλα Χάρις ότι φτάνει ως εδώ, ότι απλώς δεν αντέχετε άλλο, δεν σε αντέχουμε, είσαι μια σκατά αντιπρόεδρος, η χειρότερη. Είσαι η χειρότερη αντιπρόεδρος. Κάμαλα απολύεσαι, πήγαινε στο διάολο, απολύθηκες, φύγε από ’δώ».

Οι ατάκες του πρώην προέδρου ήταν μέρος μιας ακόμη σουρεαλιστικής ομιλίας του, που περιελάμβανε μια ιστορία για το μέγεθος του πέους του πρώην παίκτη του γκολφ, Αρνολντ Πάλμερ.

Σε ένα παραλήρημα διάρκειας 10 λεπτών για τον Πάλμερ, ο οποίος μεγάλωσε στο Λάτρομπ, ο Τραμπ είπε ότι ο αείμνηστος παίκτης του γκολφ ήταν «ένας ολοκληρωμένος άντρας».

«Ο Αρνολντ Πάλμερ ήταν εξ ολοκλήρου άντρας και το λέω με όλο τον σεβασμό στις γυναίκες. Ηταν ένας άντρας με τα όλα του».

Ο άνθρωπος που χειρονομεί με αυτόν τον τρόπο και με φόντο την αμερικανική σημαία είναι υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο. Και τον υποστηρίζει σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας του… REUTERS/Brian Snyder

Ο Τραμπ, διάσημος για την αγάπη του για το γκολφ, πρόσθεσε: «Οταν έκανε ντους με άλλους επαγγελματίες, έβγαιναν από εκεί και έλεγαν, “Θεέ μου, είναι απίστευτο”. Πρέπει να το πω, αν και βρίσκονται εδώ μερικές πολύ σοφιστικέ κυρίες.  Ολοι θαύμαζαν τον ανδρισμό του Αρνολντ».

Ο Τραμπ ολοκλήρωσε την ομιλία του επαινώντας το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί λίγο έξω από το αεροδρόμιο του Λάτρομπ, το οποίο πήρε το όνομά του από τον Πάλμερ.

Πατάτες και μπέργκερ

Και μετά την ομιλία, είπε να κάνει καμιά δουλειά. Πήγε, λοιπόν, στα McDonald’s και άρχισε να σερβίρει! Δεν το αποφάσισε τυχαία, αφού εδώ και καιρό κατηγορεί τη Χάρις ότι λέει ψέματα πως δούλευε στη συγκεκριμένη αλυσίδα γρήγορου φαγητού τον πρώτο χρόνο των σπουδών της στο πανεπιστήμιο.

«Αυτό είναι για τα fake news (της Χάρις)» είπε ο Τραμπ καθώς μοίραζε τις πατάτες στο drive-through του εστιατορίου. Και συμπλήρωσε: «Τώρα έχω δουλέψει στα McDonald’s 15 λεπτά περισσότερο από την Κάμαλα… Εχει πλάκα, μπορώ να το κάνω όλη μέρα»…

Με ποδιά και περισσή μαεστρία σερβίρει τις πατάτες ο πρώην πρόεδρος. / Doug Mills/Pool via REUTERS
Αλλος για το εκατομμύριο

Εν τω μεταξύ, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Ελον Μασκ, και φανατικός  του Τραμπ, δήλωσε ότι θα δίνει ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα σε κάποια από τα άτομα που θα υπογράψουν δήλωση υπέρ του Τραμπ στην Πενσιλβάνια.

Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία ανάμεσα σε όσους υπογράψουν τη δήλωση, την οποία δημιούργησε η εκστρατεία AmericaPAC. Η AmericaPAC είναι δημιούργημα του Μασκ, για να υποστηρίξει την επιστροφή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ο ιδιοκτήτης του X ελπίζει ότι η πρωτότυπη αυτή λαχειοφόρος αγορά θα ενθαρρύνει τους ψηφοφόρους να ασχοληθούν ενεργά με την εκστρατεία του Τραμπ τις τελευταίες εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Στις ΗΠΑ οι παροχές «δώρων» έναντι ψήφων είναι παράνομες. Το 2008 η γνωστή εταιρεία παγωτών Ben and Jerry παραβίασε τον κανόνα όταν υποσχέθηκε να μοιράσει δωρεάν προϊόντα στους ψηφοφόρους. Ομως ο Μασκ «πατάει» σε ένα νομικό κενό, καθώς δεν υπόσχεται τα χρήματα έναντι ψήφων, αλλά απλής έγγραφης υποστήριξης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...