191
O Καραλής στη Ρώμη. Υστερα από 17 ημέρες έχει καταρρίψει δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ! | ΙΝΤΙΜΕ/Bildbyran

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον καταπληκτικό Εμμανουήλ Καραλή!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2024, 23:18
O Καραλής στη Ρώμη. Υστερα από 17 ημέρες έχει καταρρίψει δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ!
|ΙΝΤΙΜΕ/Bildbyran

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον καταπληκτικό Εμμανουήλ Καραλή!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2024, 23:18

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, επιβεβαιώνοντας την καταπληκτική του φόρμα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών στον Βόλο, ο 24χρονος πρωταθλητής «πέταξε» στα 5 μέτρα και 93 εκατοστά, βελτιώνοντας την κορυφαία επίδοση (5,92 μ.) που είχε πετύχει πριν από εννέα ημέρες (20/6) στο Μπιντγκόζ.

 

Ο «Μανόλο» έχει κάνει εντυπωσιακά πράγματα μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες: στις 12 Ιουνίου, στη Ρώμη, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ τότε, με άλμα στα 5,87 μ. Τώρα, 29 Ιουνίου, βελτιώνει την ατομική του επίδοση για τρίτη φορά – συνολικά κατά έξι εκατοστά!

Χαρακτηριστικό της άνεσης του Καραλή, είναι ότι στον Βόλο και αφού εξασφάλισε το χρυσό με 5,72 μ., έβαλε τον πήχη 21 εκατοστά παραπάνω και κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ —και να αστειευτεί με τον φίλο του, τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος παρά την παγκόσμια κυριαρχία του στο άλμα εις μήκος δεν έχει καταφέρει να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...