721
O,τι απέμεινε από την Porsche του εικονιζόμενου δεξιά Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλου | SKAI/Instagram/Mad Clip

Νεκρός σε τροχαίο στην παραλιακή ο μουσικός Mad Clip

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2021, 08:51
O,τι απέμεινε από την Porsche του εικονιζόμενου δεξιά Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλου
|SKAI/Instagram/Mad Clip

Νεκρός σε τροχαίο στην παραλιακή ο μουσικός Mad Clip

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2021, 08:51

Τραγούδησε σε γάμο φίλου του το βράδυ της Τετάρτης, έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες, για το άλλο μεγάλο πάθος του: μια διαδρομή σε υψηλές ταχύτητες με το υψηλού κυβισμού αυτοκίνητό του. Υστερα από λίγο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Ο γνωστός μουσικός Mad Clip σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε κολόνα και στη συνέχεια σε δέντρο, κοντά στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα. Ο ίδιος άλλωστε δήλωνε «κοντράκιας» και λάτρης της ταχύτητας.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, εγκλωβίστηκε εντός του οχήματος και χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες και 12 (!) πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο ράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, και λίγο αργότερα κατέληξε.

Ο Mad Clip γεννήθηκε στις ΗΠΑ και μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα το 2016. Από τότε, ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του εντός των ελληνικών συνόρων και η ενασχόληση του με την trap μουσική.

Μαζί με άλλους καλλιτέχνες, κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να μετατρέψουν την τραπ στο πιο δημοφιλές είδος μουσικής ανάμεσα στους νέους.

«Dealer», «Mama», «Sinthikes», «Kotera», «Mporei», «Elpida» ήταν κάποιες από τις μουσικές επιτυχίες του, με το κανάλι του στο YouΤube να αριθμεί κοντά στις 100 εκατομμύρια προβολές.

Πρόσφατα άρχισε τις συνεργασίες με ονόματα εκτός της ραπ, κυκλοφορόντας το κομμάτι «Μπορεί» μαζί με την Ελένη Φουρέιρα (το οποίο έχει ξεπεράσει τις 17 εκατ. προβολές στο YouΤube).

O Mad Clip είχε δύο πάθη: τη μουσική και τα γρήγορα αμάξια. Σε ανάρτησή του στα social media, τα οποία υπήρξαν και η πλατφόρμα για να εκτιναχθεί η καριέρα του και να γίνει διάσημος σε ένα κοινό που αδιαφορεί για τα συμβατικά μέσα (δισκογραφικές, ΜΜΕ κ.λπ.) είχε παραδεχτεί ότι του αρέσει να τρέχει με το αυτοκίνητό του και να κάνει κόντρες. «Είμαι “κοντράκιας”, μου αρέσει η ταχύτητα… Σωστό ή λάθος, θα το κρίνει όποιος το κρίνει και στο φινάλε στ’ αρ…α μου» είχε πει πριν από έξι μήνες, όταν είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με μία σύλληψή του την περίοδο των περιοριστικών μέτρων κατά της Covid-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Ηταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Μad  Clip είχε συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη, μιας και δεν είχε σταματήσει για έλεγχο από τους αστυνομικούς. Κατηγορήθηκε για απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, που ήταν σε ισχύ τότε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...