375
Ο Εϊντριαν Πέιν με την φανέλα του Παναθηναϊκού το 2018 | ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeSports

Νεκρός από πυροβολισμό ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Εϊντριαν Πέιν

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2022, 18:15
Ο Εϊντριαν Πέιν με την φανέλα του Παναθηναϊκού το 2018
|ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeSports

Νεκρός από πυροβολισμό ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Εϊντριαν Πέιν

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2022, 18:15

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ προκάλεσε η είδηση της δολοφονίας του Εϊντριαν Πέιν. Τον θάνατο του μπασκετμπολίστα αρχικά μετέδωσε ο συνάδελφός του Τζάρεντ Σάλιντζερ και επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Κρις Σολάρι.

Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα έδωσε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας τα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο, επισημαίνοντας πως ο δράστης έχει συλληφθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Όραντζ Κάουντι:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 31 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Ο αμερικανός σέντερ που πέρασε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών, λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κατάρ με την Αλ Σαντ του Βασίλη Μπρατσιάκου και του Ζήση Σαρικόπουλου, με την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Πέιν γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2010 έως το 2014, έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς, έπαιξε κατά σειρά σε Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Παναθηναϊκό (2018), Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, ξανά Παναθηναϊκό (2019), Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...