337
Το σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη μικρή | Intime/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα – νεκρή σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η εξάχρονη αγνοούμενη

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2017, 07:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/04/2017, 17:00
Το σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη μικρή
|Intime/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα – νεκρή σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η εξάχρονη αγνοούμενη

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2017, 07:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/04/2017, 17:00

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός κοριτσιού έξι ετών από την Αγία Βαρβάρα Αττικής, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την Πέμπτη και είχε εκδοθεί σήμα Amber Alert. To άψυχο κορμάκι της εντοπίστηκε αργά τη νύχτα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή…

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ανέφερε ότι ο 61χρονος πατέρας της ομολόγησε προφορικά ότι σκότωσε το παιδί και υπέδειξε πού είχε πετάξει το πτώμα, το οποίο βρέθηκε σε πλαστική σακούλα.

Ο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα και ότι ο πατέρας της είχε αρχικά πει πως όταν ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης δεν βρήκε την κόρη του στο κρεβάτι του. Αλλες πληροφορίες όμως ανέφεραν ότι δήλωσε την εξαφάνιση αφού πρώτα είχε συνοδεύσει την δίδυμη αδελφή της μικρής στο σχολείο…

Το kathimerini.gr μετέδωσε ότι σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας ο θάνατος της εξάχρονης επήλθε από ασφυξία με τον 61χρονο να αποδίδει τον θάνατο της μικρής σε ατύχημα, καθώς όπως ανέφερε στους αστυνομικούς προσπαθούσε να την κάνει να σταματήσει να κλαίει. Το όνομα της άτυχης εξάχρονης, Στέλλα Εικοσπεντάκη.

214157

Η μητέρα του παιδιού, η οποία νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από χειρουργική επέμβαση, πήρε εκτάκτως εξιτήριο και πήγε εσπευσμένα στο σπίτι για να παρακολουθεί τις έρευνες για το κοριτσάκι της.

Οι ισχυρισμοί του πατέρα δεν έπεισαν από την αρχή τους αστυνομικούς. Τελικά, ύστερα από πολύωρη ώρες ανάκριση, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Αργότερα η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού σε βάρος του 61 ετών πατέρα.

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο καθώς, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι αυτός ο ισχυρισμός του θύτη θα διαμορφώσει και την υπερασπιστική τακτική του, καθώς αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αρνείται πως αφαίρεσε με πρόθεση τη ζωή της κόρης του και να ισχυρίζεται πως το τραγικό περιστατικό οφείλεται το ότι την έσφιξε «λίγο παραπάνω στην αγκαλιά του»…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...