210
| INTIMEnews

«Είμαστε τούρκοι εθνικιστές»: Νέες φάρσες για βόμβες στο «Ελ. Βενιζέλος» και τέσσερα νοσοκομεία

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2023, 11:43
|INTIMEnews

«Είμαστε τούρκοι εθνικιστές»: Νέες φάρσες για βόμβες στο «Ελ. Βενιζέλος» και τέσσερα νοσοκομεία

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2023, 11:43

Νέες φάρσες για… νάρκες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στα Νοσοκομεία «Ερρίκος Ντυνάν», Τζάνειο, Παίδων «Αγία Σοφία» και «Γεννηματάς», έκανε άνδρας, κατά δήλωσή του φίλος του ρώσου φαρσέρ που συνελήφθη προ ημερών για τις απειλές μέσω e-mail για βόμβες στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών και έξι νοσοκομεία της Αθήνας την περασμένη Τρίτη.

Ο νέος φαρσέρ έστειλε στις 6.30 δύο e-mail στα αγγλικά στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ισχυριζόμενος ότι έχουν τοποθετηθεί νάρκες (!) στο αεροδρόμιο και στα τέσσερα νοσοκομεία.

«Εμαστε τούρκοι εθνικιστές.

»Σας μιλάει ο Πολ Αβιλοβογλου.

»Εχουμε βάλει νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα.

»Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα και θα επιβάλουμε τον νόμο της Σαρία.

Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Βαντ Σαβέλιεφ», έγραψε το e-mail που εστάλη το πρωί της Παρασκευής.

To mail για τις βόμβες σήμερα στα νοσοκομεία

Ο Ρώσος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής – Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος για τα e-mail-απειλές, είναι γνωστός blogger με πέντε κανάλια στο Youtube και ένα κανάλι gaming. Δημοφιλέστερο όλων το «From Moscow to Europe» («Από τη Μόσχα στην Ευρώπη – Η ζωή από την αρχή»), ενώ πολλά από τα βίντεο που έχει «ανεβάσει», έχουν γυριστεί μέσα στο σπίτι όπου ζει με τους δικούς του από το 2020, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...