214
Ο 22χρονος Ακης Ψωμιάδης | Facebook

Νεαρός αθλητής σκοτώθηκε κάνοντας νυχτερινό σκι στα «3-5 Πηγάδια»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2018, 13:01
Ο 22χρονος Ακης Ψωμιάδης
|Facebook

Νεαρός αθλητής σκοτώθηκε κάνοντας νυχτερινό σκι στα «3-5 Πηγάδια»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2018, 13:01

Ο αθλητής της ομάδας χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας, Ακης Ψωμιάδης, βρήκε τραγικό θάνατο κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι. Ο 22χρονος είχε μεταβεί το βράδυ στα «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας μαζί με ομάδα τουλάχιστον 10 ατόμων, προκειμένου να κάνουν ορειβατικό νυχτερινό σκι. Το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό από τις 16:00 και έτσι η παρέα φαίνεται να ξεκίνησε το σκι εκτός πίστας.

Λίγο μετά τις 20:00 και κατά τη διάρκεια κατάβασης ο νεαρός χτύπησε σε δέντρο και τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, κινήθηκε άμεσα ασθενοφόρο και ο νεαρός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Νάουσας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η τοπική κοινωνία της Ημαθίας είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του νεαρού Ακη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή μετά από μία τόσο λάθος απόφαση.

Ανακοίνωση για τον χαμό του 23χρονου αθλητή εξέδωσε ο Φίλιππος Βέροιας.

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή Άκη Ψωμιάδη. Ο Άκης Ψωμιάδης «παιδί» του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατός του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος το σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα Συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άκη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν και αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».
Για το Δ.Σ. του Α. Π. Σ. «Φίλιππος Βέροιας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...