203
Ο Τζέθρο Λάζενμπι Κέιβ σε επίδειξη μόδας το 2009 | Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Νέα τραγωδία για τον Νικ Κέιβ: πέθανε και δεύτερος γιος του

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2022, 19:12
Ο Τζέθρο Λάζενμπι Κέιβ σε επίδειξη μόδας το 2009
|Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Νέα τραγωδία για τον Νικ Κέιβ: πέθανε και δεύτερος γιος του

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2022, 19:12

Ηταν Ιούλιος του 2015 όταν ο 15χρονος γιος του Νικ Κέιβ, Αρθουρ, έχασε τη ζωή του πέφτοντας από βράχια στα βρετανικά παράλια, στα ανατολικά του Μπράιτον.

Σχεδόν επτά χρόνια μετά, ο 64χρονος αυστραλός τραγουδιστής και τραγουδοποιός βιώνει ξανά την απόλυτη θλίψη: τον θάνατο ενός άλλου παιδιού του, του Τζέθρο Λάζενμπι Κέιβ.

«Με μεγάλη θλίψη, μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο γιος μου, Τζέθρο, πέθανε» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Κέιβ, προσθέτοντας: «Θα ήμασταν ευγνώμονες για οικογενειακή ηρεμία αυτή τη στιγμή».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου τού 31χρονου.

Ο Τζέθρο Λάζενμπι Κέιβ γεννήθηκε το 1991 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εμαθε ότι πατέρας του είναι ο σπουδαίος μουσικός σε ηλικία 8 ετών. Ο ίδιος ασχολούνταν κυρίως με το μόντελινγκ, όμως έκανε το «πέρασμά» του και από κάποιες ταινίες. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε στην ταινία του 2007 «Corroboree», αλλά και στο «My Little Princess» του 2011.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του απασχόλησε πολλές φορές τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Το 2018 φυλακίστηκε για βίαιη επίθεση εις βάρος φίλης του, ενώ τον περασμένο μήνα φυλακίστηκε, αφού παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε και στη μητέρα του, στο μοντέλο Μπο Λάζενμπι, στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

Μετά τη σύλληψή του, τον προηγούμενο μήνα, ο εκπρόσωπός του είχε ανακοινώσει πως ο Τζέθρο διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...