286
| Nick Paleologos / SOOC

Νέα πυρά Σταθάκη: «Ο Κασσελάκης είναι fake τραμπιστής – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2023, 09:34
|Nick Paleologos / SOOC

Νέα πυρά Σταθάκη: «Ο Κασσελάκης είναι fake τραμπιστής – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί»

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2023, 09:34

Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «fake Τραμπ», εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης –όση, βέβαια, σημασία έχει πια αυτό, καθώς ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι βουλευτής.

Με άρθρο του στα «Νέα», ο κ. Σταθάκης αποδομεί τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά και των όσων συνέβησαν στην διαλυτική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Ελαχε στον ΣΥΡΙΖΑ να το ζήσει αυτό. Οσο αντέξει. Από ό,τι φαίνεται δεν θα αντέξει και πολύ. Για τρεις λόγους. Ο Κασσελάκης είναι fake τραμπιστής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί. Και η ελληνική κοινωνία φέρει ακόμα βαρύ το τραύμα των “αυτόκλητων σωτήρων“. Απλώς δεν μας αξίζει να το ζήσουμε αυτό», έγραψε στο τέλος του κειμένου του στα «Νέα» ο κ. Σταθάκης, ο οποίος αναλύει πώς ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί στον ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς όπως ο λαϊκιστής και «εξωτερικός» Ντόναλντ Τραμπ κατέλαβε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και το έθεσε, «εν αργία».

Σε ένα σημείο του άρθρου ο κ. Σταθάκης παρατήρησε, με ειρωνικό ύφος: «Η έλευση του Ηγέτη του “δεν μπορώ να τα λύσω μόνος μου”, “χρειάζομαι και εσάς να με στηρίξετε” και η πανστρατιά των οπαδών των στελεχών και των φίλων, θα φέρουν τις λύσεις που θέλει ο λαός, άμεσα και πρακτικά και σε συνεχή αδιαμεσολάβητη σχέση με τον Αρχηγό».

♦ Διαβάστε: Οσα έγιναν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Σταθάκης δεν παρέλειψε να επισημάνει τα γκρίζα σημεία που υπάρχουν στην επιχειρηματική σταδιοδρομία τού κατά τα άλλα πολυδιαφημισμένου επιχειρηματία κ. Κασσελάκη.

«Ο Κασσελάκης είναι ο “fake Τραμπ” της Ελλάδας. Δεν είναι σίγουρα τόσο πλούσιος, όσο ο Τραμπ, μιας και το βιογραφικό του είναι μια «φούσκα». Αλλά εν Ελλάδι δυστυχώς ό,τι δηλώσεις είσαι», έγραψε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...