265
| SOOC

Νέα ποινική δίωξη για βιασμό στον Δημήτρη Λιγνάδη

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2021, 12:47

Νέα ποινική δίωξη για βιασμό στον Δημήτρη Λιγνάδη

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2021, 12:47

Μία ακόμη κατηγορία για βιασμό απαγγέλθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές σε βάρος τού προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές της Τρίπολης σκηνοθέτη και ηθοποιού, Δημήτρη Λιγνάδη, μετά το πέρας της έρευνας που διενεργήθηκε με αφορμή την τρίτη μήνυση σε βάρος του.

Η εν λόγω μήνυση υπεβλήθη περίπου μία εβδομάδα αφότου ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε κριθεί προφυλακιστέος για βιασμούς δύο ανηλίκων και αφορά βιασμό ενήλικου το 2018.

Οι ισχυρισμοί του μηνυτή τέθηκαν υπό διερεύνηση από τους εισαγγελικούς λειτουργούς, οι οποίοι έλαβαν εξηγήσεις και από τον σκηνοθέτη στις φυλακές Τριπόλεως, όπου κρατείται.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας, ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με νέα κατηγορία μετά την άσκηση νέας ποινικής δίωξης.

Ο μηνυτής φέρεται να ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο στο Μεταξουργείο κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη, όπου και κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατά τη δεύτερη επίσκεψή του.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, ο κατηγορούμενος του είχε δείξει πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του και του είχε προσφέρει αλκοόλ και ναρκωτικά.

Ο καταγγελλόμενος βιασμός έγινε μέσα στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη (το οποίο περιγράφεται λεπτομερώς στη μήνυση) ενώ ο καταγγέλλων, όπως ισχυρίζεται, είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Από την πλευρά του, ο καλλιτέχνης φέρεται να υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί του μηνυτή είναι ψευδείς και ότι η νέα αυτή υπόθεση κατασκευάστηκε από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον καταγγέλλοντα.

Οπως λέει, δεν γνωρίζει καν τον μηνυτή και ζητεί να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση μαζί του, ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια.

Η νέα δικογραφία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη θα διαβιβαστεί στην 19η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται ήδη τις άλλες δύο υποθέσεις, η οποία θα καλέσει σε απολογία τον καλλιτέχνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός αξιολογεί άλλη μία καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης για τον κατηγορουμενο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...