230
| IntimeNews

Νέα ντοκουμέντα από το Blue Horizon: «Θα πείτε ότι δεν τον σπρώξατε» έλεγε ο καπετάνιος

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2023, 18:52
|IntimeNews

Νέα ντοκουμέντα από το Blue Horizon: «Θα πείτε ότι δεν τον σπρώξατε» έλεγε ο καπετάνιος

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2023, 18:52

Τις «συμβουλές» που έδινε ο πλοίαρχος στο πλήρωμα του, λίγη ώρα αφότου ο Αντώνης Καρυώτης είχε βρει τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά, φέρνουν στο φως τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα που δημοσίευσε την Τετάρτη το MEGA.

Σε αυτά ακούγεται ο πλοίαρχος, ο οποίος αφού έχει ενημερωθεί για το συμβάν και έχει διαταχθεί να επιστρέψει στο λιμάνι, ζητούσε από το πλήρωμα να είναι όλα τακτοποιημένα πριν το πλοίο επιστρέψει στον Πειραιά για τις καταθέσεις.

Επίσης έλεγε ότι στο πλήρωμά του να μην πει στις Αρχές ότι κάποιος έσπρωξε τον Αντώνη αλλά απλά τον έδιωξαν «με φωνές».

Αναλυτικά ο διάλογος:

Πλοίαρχος: Με το που θα μπουν μέσα εδώ θα πάμε κατευθείαν για ανάκριση.
Πλοίαρχος: Με το που ανοίγουμε τον καταπέλτη, θα φτάσουν τα κλιμάκια κατευθείαν από το λιμεναρχείο. Σίγουρα θα είσαι εσύ- εσύ, ποιος άλλος ήταν εδώ;
Πλήρωμα: Ο Β… είχε φύγει.
Πλοίαρχος: Γ… θα πάμε για κατάθεση. Αυτό που θα πείτε… ότι το πλοίο είχαμε αμολήσει, είχαμε σηκώσει τον καταπέλτη και ξαφνικά τον είδαμε και ήρθε, ερχότανε… να μπει
Πλήρωμα: Τον απωθήσαμε…
Πλοίαρχος: Όχι τον σπρώξαμε, με φωνές. Το πλοίο έφευγε και καθώς προσπάθησε να μπει μέσα… σηκωθήκαν τα πέδιλα. Ήταν ο ύπαρχος, ο ναύκληρος εκείνη την ώρα και ο αξιωματικός που ήταν από πάνω και έβλεπε που κάναμε τις κινήσεις για να φύγουμε. Προσπαθώ να μη σας απολύσουν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...