174
Οι δύο προηγούμενες μηνύσεις ήταν αυτές που οδήγησαν στη σύλληψη και προφυλάκιση του σκηνοθέτη | ΙΝΤΙΜΕnews

Νέα μήνυση για βιασμό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2021, 15:15
Οι δύο προηγούμενες μηνύσεις ήταν αυτές που οδήγησαν στη σύλληψη και προφυλάκιση του σκηνοθέτη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Νέα μήνυση για βιασμό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2021, 15:15

Και τρίτη μήνυση για βιασμό κατατέθηκε την Πέμπτη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, με την πράξη να τοποθετείται χρονικά από τον μηνυτή το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μηνυτής είναι ημεδαπός και δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Κατά τον χρόνο τέλεσης της καταγγελλόμενης πράξης δεν ήταν ανήλικος.

Η υπόθεση, που αποτελεί ξεχωριστή δικογραφία από τις δύο που χειρίζεται η 19η τακτική ανακρίτρια, ερευνάται από τους εισαγγελικούς λειτουργούς ώστε να εξεταστεί η βασιμότητα των ισχυρισμών του μηνυτή και ακολούθως να κριθεί η περαιτέρω ποινική αντιμετώπισή της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο προηγούμενες μηνύσεις ήταν αυτές που οδήγησαν στη σύλληψη και προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Εν τω μεταξύ οι δικαστικές αρχές είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του προφυλακισμένου σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με το Star Channel, η έρευνα διήρκεσε δύο ώρες, με τους αστυνομικούς να επικεντρώνονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του, ενώ πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από σημεία του σπιτιού.

Αφού γίνει εκτενής έλεγχος των ψηφιακών αρχείων και του περιεχομένου του κινητού τηλεφώνου του κατηγορουμένου, τα αποτελέσματα της έρευνας θα παραδοθούν με μορφή πορίσματος – πραγματογνωμοσύνης στην 19η ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...