343
Πανό με τον Μιχάλη Κατσουρή, στον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός | ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/ IntimeNews

Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκε DNA έλληνα οπαδού σε μαχαίρι με το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2023, 16:22
Πανό με τον Μιχάλη Κατσουρή, στον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός
|ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/ IntimeNews

Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκε DNA έλληνα οπαδού σε μαχαίρι με το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2023, 16:22

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, τον περασμένο Αύγουστο στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά την διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έξω από το γήπεδο της Ενωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε ένα από τα μαχαίρια που είχαν περισυλλέξει οι αστυνομικοί από τον τόπο της φονικής επίθεσης και στο οποίο υπήρχε πάνω αίμα του θύματος, εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε DNA 35χρονου έλληνα οπαδού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη στην «Καθημερινή» πρόκειται για τον Α.Δ., οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Εκεί υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είχε ένα μαχαίρι πάνω του το οποίο το έχασε.

Πρόκειται για το ένα από τα δύο μαχαίρια στα οποία έχει βρεθεί αίμα του 29χρονου Μιχάλη: το πρώτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Κ» αποδίδεται σε έναν 20χρονο Κροάτη ενώ για το δεύτερο υπήρχαν εξαρχής υπόνοιες ότι άνηκε στον 35χρονο, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να συγκρούεται ακουσίως με τον Μιχάλη όσο τρέχουν να διαφύγουν από τους Κροάτες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει το ενδεχόμενο ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχάλη να έγινε κατά λάθος, τη στιγμή της σύγκρουσής του με τον 35χρονο. Παρόλα αυτά, όπως τονίζει και το ρεπορτάζ της Καθημερινής, αυτή η θεωρία «σκοντάφτει» στο γεγονός ότι κηλίδες αίματος του Κατσουρή βρέθηκαν 200 μέτρα πριν από το σημείο όπου οι δύο οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Ο ίδιος ο 35χρονος, όταν κατέθεσε ως μάρτυρας, υποστήριξε πως ήταν μπροστά στο μοιραίο χτύπημα το οποίο, ο Μιχάλης, με τον οποίον διατηρούσαν φιλική σχέση, δέχτηκε από έναν άντρα που φορούσε μπλούζα με τα διακριτικά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος έχει ήδη συλληφθεί και βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή του σε επεισόδια στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017.

Οπως τονίζεται από αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί ξανά από τις Αρχές, για να διαπιστωθεί αν είχε εμπλοκή στο θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...