347
Από τις μεταγωγές των συλληφθέντων χούλιγκαν | Giannis Dimitropoulos / SOOC

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός του ΠΑΟ – Ερχονται και νέα εντάλματα

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2023, 20:49
Από τις μεταγωγές των συλληφθέντων χούλιγκαν
|Giannis Dimitropoulos / SOOC

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο οπαδός του ΠΑΟ – Ερχονται και νέα εντάλματα

Protagon Team Protagon Team 18 Αυγούστου 2023, 20:49

Συνελήφθη στην περιοχή του Γκύζη ο άνδρας σε βάρος του οποίου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή, έπειτα από την ταυτοποίησή του ως ενός εκ των εμπλεκομένων στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές και φαίνεται, φορώντας κράνος, να οδηγεί τους κροάτες χούλιγκαν στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής.

Πρόκειται για έναν 43χρονο γνωστό χούλιγκαν, με πλούσιο παρελθόν στην οπαδική βία, ο οποίος μάλιστα είχε τραυματιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο σε συμπλοκή έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών, ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ..

Ο συγκεκριμένος οπαδός «προδόθηκε» από μόνος του, για την παρουσία και τη συμμετοχή του στα θλιβερά επεισόδια της 7ης Αυγούστου, μέσω σχετικών αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media, όπου ανέφερε πως είχε λάβει μέρος και εκείνος στη συμπλοκή, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Προς την έκδοση και νέων ενταλμάτων

Νωρίτερα το κρατικό πρακτορείο μετέδωσε την πληροφορία ότι οι δικαστικές Αρχές που ερευνούν την αιματηρή συμπλοκή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ έχουν στα χέρια τους ευρήματα που θα οδηγήσουν σύντομα στην έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης, μετά από αυτό που εκδόθηκε νωρίτερα σε βάρος του οπαδού του ΠΑΟ.

Η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση φέρεται ότι «θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια», ανέφερε το τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στον χώρο όπου έλαβαν χώρα οι συγκρούσεις της 7ης Αυγούστου βρίσκονταν, ως υποστηρικτική δύναμη, περί τα 50 μηχανάκια, όπως αποκάλυψε η «Καθημερινή», επικαλούμενη καταθέσεις αστυνομικών που ήταν παρόντες στα επεισόδια.

Οι άνδρες της ΥΜΕΤ δεν προσδιόρισαν την ταυτότητα των μελών της μηχανοκίνητης ομάδας, τα μέλη της οποίας δεν συνελήφθησαν. Καθώς στις τάξεις τους υπήρχαν και νεαροί Κροάτες, πάντως, πιθανολογείται ότι στα μηχανάκια επέβαιναν οπαδοί του ΠΑΟ που συνόδευσαν ή ακόμη και προσκάλεσαν τους χούλιγκαν της Ντιναμό στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγραψε η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...