303
| Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέα Ερυθραία: Ο δράστης πυροβολούσε κάδους, η αστυνομία δεν έκανε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2021, 17:27
|Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέα Ερυθραία: Ο δράστης πυροβολούσε κάδους, η αστυνομία δεν έκανε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2021, 17:27

Ποινική δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου που πυροβόλησε το Σάββατο στη Νέα Ερυθραία κατά δύο ανδρών που εκτελούσαν εργασίες σε εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα ένας εργαζόμενος και τραυματίστηκε άλλος ένας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας, τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή, και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και για τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Εν τω μεταξύ, κάτοικοι της περιοχής όπου ζει ο κατηγορούμενος κατήγγειλαν στο Mega πως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε απασχολήσει τη γειτονιά καθώς συχνά πυροβολούσε στην ταράτσα του σπιτιού του και στον δρόμο.

«Κάποιο βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 5 το πρωί έξω για να φύγουμε για ταξίδι και είδαμε (τον δράστη), τον είδαμε με κουκούλα, περίεργη, αμφίεση, φτάνοντας εδώ κοντά στο σπίτι του, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον κάδο σκουπιδιών», είπε κάτοικος της περιοχής.

Μαρτυρίες περιοίκων ανέφεραν ότι πολύ συχνά ο άνδρας κυκλοφορούσε νυχτερινές ώρες με κουκούλα στο κεφάλι, περπατούσε προκλητικά και κοιτούσε έντονα άλλους περαστικούς. Αρκετοί είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς να έχει γίνει κάτι.

Καταγγέλλουν ακόμη ότι κατά διαστήματα άκουγαν πυροβολισμούς στον αέρα ενώ πριν από έναν χρόνο τον είδαν να πυροβολεί κάδους.

Σοκ προκαλεί η απάντηση του δράστη όταν η μητέρα του 43χρονου τραυματία τον συνάντησε στον δρόμο και του είπε «σκότωσες το παιδί μου». Αυτός απλώς αποκρίθηκε ψυχρά: «Καλά του έκανα». Η κατάσταση του 43χρονου τραυματία, που είναι χτυπημένος στον γοφό,. δεν εμπνέει ανησυχία.

Στην κατοικία του βρέθηκαν περίστροφο, μεταλλικό τσεκούρι, ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατοστά, ξιφίδιο με μήκος λάμας 20, δύο αυτοσχέδια δρεπάνια, δύο  ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου, στολή πολεμικής τέχνης, 36 φυσίγγια, έξι κάλυκες, νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...