217
Λοβέρδος και Γεννηματά, εντελώς διαφορετικές οι απόψεις τους πλέον | George Vitsaras / SOOC

Νέα διαφοροποίηση Λοβέρδου: Στήριξη σε Χρυσοχοΐδη, διαφωνία με τη στάση του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2021, 15:51
Λοβέρδος και Γεννηματά, εντελώς διαφορετικές οι απόψεις τους πλέον
|George Vitsaras / SOOC

Νέα διαφοροποίηση Λοβέρδου: Στήριξη σε Χρυσοχοΐδη, διαφωνία με τη στάση του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2021, 15:51

Για μία ακόμη φορά ο Ανδρέας Λοβέρδος διαχώρισε τη θέση του από τις κεντρικές γραμμές του Κινήματος Αλλαγής, διαφωνώντας ευθέως με την τακτική της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά. Αφορμή υπήρξε η στάση του ΚΙΝΑΛ στην ψηφοφορία στη Βουλή την Τρίτη για την τροπολογία που προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε όσους ζητούν ή συμμετέχουν στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ως γνωστόν, το ΚΙΝΑΛ επέλεξε την αποχή, αλλά ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Υγείας και, πιο πρόσφατα, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, είπε ότι θα πρότεινε την υπερψήφιση της τροπολογίας.

Σε ανάρτησή του ο κ. Λοβέρδος ανέφερε:

«Βρίσκομαι στη Ρόδο σε περιοδεία και δεν συμμετείχα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες αξιολόγησης της τροπολογίας. Δηλώνω, όμως, ότι εάν ήμουν παρών, την επιβολή προστίμου για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού θα πρότεινα να την ψηφίσουμε όσες αδυναμίες κι αν είχε».

Δεν ήταν βέβαια η μόνη διαφοροποίηση του κ. Λοβέρδου με τις επιλογές της κυρίας Γεννηματά. Χαρακτηριστική ήταν η στάση του στο θέμα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που πρόσφατα απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την πρώτη στιγμή –προτού καν αντιμετωπιστούν οι καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας– είχε ζητήσει την αποπομπή του κ. Χρυσοχοΐδη, πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ, από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Ο κ. Λοβέρδος όμως, όπως έγραψε η «Καθημερινή», τηλεφώνησε στον κ. Χρυσοχοΐδη για να του δηλώσει τη στήριξή του στο πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...