233
Γιώργος Κυρίτσης και Παύλος Πολάκης πυροδότησαν με τις δηλώσεις τους την οξεία αντίδραση της Πειραιώς |

ΝΔ: Τρόμος στη σκέψη και μόνο του τι θα γινόταν αν οι τύχες της χώρας ήταν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2022, 16:21
Γιώργος Κυρίτσης και Παύλος Πολάκης πυροδότησαν με τις δηλώσεις τους την οξεία αντίδραση της Πειραιώς
|

ΝΔ: Τρόμος στη σκέψη και μόνο του τι θα γινόταν αν οι τύχες της χώρας ήταν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2022, 16:21

Τρόμος και μόνο στη σκέψη τι θα γινόταν στη χώρα αν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα -με πρώτον τον Παύλο Πολάκη- για την «επανακρατικοποίηση» της ΔΕΗ.

Ενα 24ωρο μετά την ιδιότυπη εξίσωση φορολογικών εσόδων και φόρων από την αρμόδια τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου, στη Βουλή (δείτε το βίντεο εδώ), ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κυρίτσης, βγήκε να πει στον ΣΚΑΪ ότι η εξαγγελθείσα από τον Αλεξη Τσίπρα, επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ θα γίνει μέσω αύξησης της… φορολογίας ή δάνειο…

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση Πολάκη (δείτε τη κάτω) όπου στο σχέδιο επανακρατικοποίησης της Επιχείρησης είχε μπει «ίσως και» ο ΕΦΚΑ!

«Μετά τον κ. Πολάκη που δήλωσε προ ημερών ότι η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ που προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ θα γίνει και μέσω συμμετοχής του ΕΦΚΑ, ήταν η σειρά σήμερα του κ. Κυρίτση να συμπληρώσει ότι η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ θα γίνει μέσω αύξησης της φορολογίας (ή και με νέο δανεισμό). Οι φορολογούμενοι δηλαδή θα κληθούν να πληρώσουν ξανά τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

«Τραγέλαφος! Και τρόμος στη σκέψη και μόνο του τι θα γινόταν αν οι τύχες της χώρας σε αυτές τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες συνθήκες ήταν στα χέρια τους!» καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...