375
Πηγές της Κουμουνδούρου εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα ενοχλημένο από τη δήλωση Δρίτσα | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Σας πήρε μία ημέρα για την αποδοκιμασία Δρίτσα – Αφωνία ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 13:09
Πηγές της Κουμουνδούρου εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα ενοχλημένο από τη δήλωση Δρίτσα
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Σας πήρε μία ημέρα για την αποδοκιμασία Δρίτσα – Αφωνία ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 13:09

Tα εμφανώς… μειωμένα αντανακλαστικά της Κουμουνδούρου και η χαρακτηριστική καθυστέρηση στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης «αποκήρυξης» του Θοδωρή Δρίτσα για την «ατυχή» -όπως τη χαρακτήρισε τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ- δήλωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τη δράση της «17 Ν» που  κατά δήλωση του πρώην υπουργού «δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν», δεν έμεινε ασχολίαστη απο τη Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς παρατηρεί ότι «χρειάστηκε μία ημέρα» για να υπάρξει κάποια ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να πάσχει από αφωνία και στελέχη του κόμματός του «να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες- εν μέσω πανδημίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Χρειάστηκε να περάσει μια μέρα από τις προσβλητικές για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους και ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος δηλώσεις του κ. Δρίτσα, προκειμένου να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για αυτήν από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας έχει πάθει αφωνία και εξακολουθεί να καλεί την Πολιτεία να επιφυλάξει ειδική μεταχείριση στον Δ. Κουφοντίνα. Την ίδια στιγμή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες- εν μέσω πανδημίας μάλιστα- κι όλοι θυμούνται τις ειδικές συνθήκες κράτησης σε αγροτικές φυλακές για τον πολυισοβίτη επί διακυβέρνησης Τσίπρα. Η δήλωση του κ. Δρίτσα δεν ήρθε από το πουθενά. Είναι συνέχεια όλων των παραπάνω. 

«Ατυχής»

Με καθυστέρηση σχεδόν 24 ωρών από την πρώτη τοποθέτηση Δρίτσα, η Κουμουνδούρου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει για ατυχή δήλωση που δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο τον βουλευτή!

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τον ίδιο. Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που καταλήγει:

«Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

Και μπορεί επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι τέτοιου είδους τοποθετήσεις -όπως αυτή η «ατυχής» του κ. Δρίτσα- δεν τον εκφράζουν, το ερώτημα όμως που μένει να απαντηθεί, είναι αν το ίδιο ισχύει και για το σύνθημα «Όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα, το Σύνταγμα θα λέγεται Πλατεία Κουφοντίνα» που ακούστηκε σε πορεία με τη συμμετοχή Νεολαίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...