385
Το «μεταμεσονύκτιο παραλήρημα» Κασσελάκη υπέρ του Παύλου Πολάκη σχολίασε η Πειραιώς (φώτο αρχείου) | Costas Mitropoulos / SOOC

Νέα Δημοκρατία: Ομηρος του Πολάκη ο Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2024, 14:36
Το «μεταμεσονύκτιο παραλήρημα» Κασσελάκη υπέρ του Παύλου Πολάκη σχολίασε η Πειραιώς (φώτο αρχείου)
|Costas Mitropoulos / SOOC

Νέα Δημοκρατία: Ομηρος του Πολάκη ο Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2024, 14:36

Η νέα τοποθέτηση Κασσελάκη υπέρ του Παύλου Πολάκη, λίγες ώρες αφού ο ίδιος διέγραψε τον βουλευτή από την κοινοβουλευτική του ομάδα, δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Νέα Δημοκρατία, με το κυβερνών κόμμα να διατυπώνει την εκτίμηση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς «παραμένει όμηρος» του «αψύ Σφακιανού».

Η Πειραιώς θύμισε πως ούτε ο Αλέξης Τσίπρας είχε καταφέρει να απομακρύνει τον πρώην υπουργό του από την Κουμουνδούρου, έπειτα από ακόμη μία… ρητορική έξαρση του βουλευτή, κάνοντας λόγο για θλιβερή συνθήκη στην αξιωματική αντιπολίτευση, δεδομένου ότι εξακολουθεί να συνιστά «συνώνυμο του πολακισμού».

Οπως το έθεσε στη σχετική δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, «ο κ. Κασσελάκης σε ένα μεταμεσονύκτιο παραλήρημα εκθειάζει τον κ. Πολάκη, ζητώντας του επί της ουσίας συγγνώμη για τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα και λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι εντός Βουλής δυστυχώς πρέπει να κρατούν τα προσχήματα, αλλά κατά τα άλλα χρειάζονται, στηρίζουν και τιμούν τον κ. Πολάκη».

«Δυστυχώς», προσέθεσε, «και στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, ούτε η υποκρισία ούτε ο εξευτελισμός έχουν όρια. Βλέπουμε το ίδιο έργο που είχαμε δει και επί Αλέξη Τσίπρα σε επανάληψη: Οι ηγεσίες να αλλάζουν, αλλά να μην μπορεί κανείς να διαγράψει τον Πολάκη που είναι η μόνη σταθερά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρουμε και δεν μας αφορά από πού τους κρατούσε και τους κρατάει».

«Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας να παραμένει όμηρος του κ. Πολάκη και συνώνυμο του πολακισμού» κατέληξε ο κ. Ρωμανός.

Την ανάρτηση Κασσελάκη σχολίασε νωρίτερα και ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, του οποίου η συνεργάτιδα έπεσε θύμα λεκτικής επίθεσης από τον Παύλο Πολάκη, προβλέποντας πως ο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ήδη την επιστροφή (!) του του «αψύ Σφακιανού» «ως τον Οκτώβριο».

Είχε προηγηθεί, τα ξημερώματα της Κυριακής, η δημοσίευση μιας ανάρτησης με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης απέρριψε κατηγορηματικά τις φωνές από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάκληση της ιδιότητας του μέλους του κόμματος από τον ανεξάρτητο, πια, βουλευτή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...