356
| IntimeNews

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσυπογράφει τις αθλιότητες Βαξεβάνη;

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2021, 13:18

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσυπογράφει τις αθλιότητες Βαξεβάνη;

Protagon Team Protagon Team 21 Φεβρουαρίου 2021, 13:18

Να πάρει άμεσα θέση για τις αθλιότητες, όπως χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις του εκδότη του «Documento» Κώστα Βαξεβάνη, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα ανέφερε χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανακοίνωση:

«Eρωτάται ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας».

Στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευτεί πολιτικά την υπόθεση του κ. Λιγνάδη, κατηγορώντας το Μέγαρο Μαξίμου για συγκάλυψη, ο κ. Βαξεβάνης είχε ως συνήθως τον πιο ακραίο και τοξικό ρόλο: μπόλιασε τη δημόσια σφαίρα, μέσα από τον μεγεθυντικό φακό των ελληνικών social media, με διάφορους φαιδρούς ισχυρισμούς περί σχέσεων ΜΚΟ και προσφυγόπουλων με τις ορέξεις του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και όλο αυτό με τον Πρωθυπουργό.

Όλα είχαν ξεκινήσει από ένα ρεπορτάζ στο Mega το απόγευμα της Παρασκευής, που βασιζόταν σε «πληροφορίες» και γείτονες που είπαν ότι «είχαν δει» παιδιά στην οικία του κ. Λιγνάδη. Αμέσως μετά ανέλαβε ο στρατός διαφόρων τρολ του Twitter που διακίνησαν το όνομα δύο συγκεκριμένων ΜΚΟ που σχετίζονται με συγγενείς του κ. Μητσοτάκη —βέβαια οι συγκεκριμένες οργανώσεις δεν είχαν καν ξενώνες στην Αττική εκείνο το διάστημα αλλά η λάσπη έπεσε. Και έπειτα ο εκδότης του «Documento» το… «αναβάθμισε» με τα δικά του χυδαία υπονοούμενα.

Ο κ. Βαξεβάνης έκανε το πρωί του Σαββάτου μια ανάρτηση με την οποία δήθεν αναρωτιέται «γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος, δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ, αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;».

Λίγο αργότερα, μάλιστα, απαντώντας σε σχόλιο στην ανάρτησή του που έγραφε «να λένε και ευχαριστώ στο Μαξίμου που ο Λιγνάδης μόνο τους εξαπάτησε και δεν του πήδηξε κιόλας», απάντησε: «Είναι σίγουρο αυτό;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...