267
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που καταφέρνει με τέτοιες μεθοδεύσεις, είναι να θυμίζει στους πολίτες, το πραγματικό του πρόσωπο», τόνισε η ΝΔ | ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2022, 11:34
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που καταφέρνει με τέτοιες μεθοδεύσεις, είναι να θυμίζει στους πολίτες, το πραγματικό του πρόσωπο», τόνισε η ΝΔ
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2022, 11:34

«Τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Παραπολιτικά” μας θυμίζουν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με τις ίδιες μεθόδους και τους ίδιους πρωταγωνιστές», τόνισε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δημοσίευμα της προαναφερθείσας εφημερίδας το Σάββατο.

«Από τη στιγμή που οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δεν βολεύουν το αφήγημα του κ. Τσίπρα, τι κάνει; Προσπαθεί να κατασκευάσει μια δική του πραγματικότητα. Το έκανε προεκλογικά με τις αλήστου μνήμης BridgingEurope και VoxPop, που όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών, παραπλανούσαν την κοινή γνώμη, το κάνει και σήμερα δημιουργώντας μέσω συνεργατών του κ. Τσίπρα, εταιρεία με έδρα την Κύπρο που διενεργεί φιλικές για τον ΣΥΡΙΖΑ μετρήσεις», επισημαίνεται από το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

Στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς υπογραμμίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να απαντήσει» τα εξής:

  • Ο στενός συνεργάτης του οικονομικού γραφείου του κ. Τσίπρα όταν ήταν πρωθυπουργός Π. Αλληλόμης, συμμετέχει στην εταιρεία RealPolls που κάνει μετρήσεις φιλικές για τον ΣΥΡΙΖΑ;
  • Ο κ. Παππάς πρώην στενός συνεργάτης του οποίου, προωθεί τις εν λόγω μετρήσεις με χορηγούμενες καταχωρίσεις, ποια σχέση έχει με την υπόθεση;».

«Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση του ΣΕΔΕΑ (σ.σ. Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκόπησης και Ερευνας Αγοράς), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να εξετάσει τις μεθόδους της συγκεκριμένης εταιρείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που καταφέρνει με τέτοιες μεθοδεύσεις, είναι να θυμίζει στους πολίτες, το πραγματικό του πρόσωπο», κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Τα «Παραπολιτικά», στο επίμαχο δημοσίευμά τους, εμφάνισαν την αξιωματική αντιπολίτευση να αξιοποιεί δημοσκοπική εταιρεία – «φάντασμα» προκειμένου να προβάλλει μία καλή εικόνα για την ίδια. Η εφημερίδα συσχετίζει, μάλιστα, την εν λόγω εταιρεία, την RealPolls, με στελέχη και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...