287
Καρέ από την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο φεστιβάλ της Νεολαίας του κόμματος | InTime News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΔ: Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τα χυδαία συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2022, 21:21
Καρέ από την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο φεστιβάλ της Νεολαίας του κόμματος
|InTime News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΔ: Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τα χυδαία συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2022, 21:21

«Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι πίσω από τα πιο χυδαία συνθήματα του διαδικτύου βρίσκεται ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ», κατήγγειλε το βράδυ της Κυριακής το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κι αυτό διότι «στο επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μιλάει απόψε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, προβλήθηκε υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό –γραμμένο με ρωσικούς χαρακτήρες–, ενώ παράλληλα παρουσιαζόταν και δήθεν χιουμοριστική ζωντανή παράσταση με διασκευή γνωστού τραγουδιού στη βάση του ίδιου υβριστικού συνθήματος», κατά την Πειραιώς.

«Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ παράλληλα μέσω της δήθεν σάτιρας ξεπλένει και υιοθετεί την προπαγάνδα του Πούτιν. Και εις ανώτερα!», κατέληξε στη σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το επίμαχο στιγμιότυπο κοινοποίησε μέσω ενός tweet ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας, επίσης, ότι πρόκειται για το «επίσημο φεστιβάλ της Νεολαίας» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος κοινοποίησε στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ένα βίντεο της «Ομάδας Αλήθειας» με τα όσα περιέγραψε στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΟΝΝΕΔ: Αραγε συμφωνεί με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Πέρα από το «υβριστικό σύνθημα για τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη», άξια σχολιασμού, για την ΟΝΝΕΔ, είναι και «η επιλογή του εκφραστή του “μηνύματος” αυτού, του ανθρώπου που παραβίασε την εθνική κυριαρχία της Ουκρανίας».

Οπως ανέφερε στη δική της ανακοίνωση η οργάνωση νεολαίας της ΝΔ, «ο τρόπος, που πολιτεύονται είναι εδώ και χρόνια γνωστός.

Είναι ο ίδιος τρόπος, με τον οποίον επέλεξαν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, που συνάντησαν ως κυβέρνηση, αλλά και κάθε δυσκολία που αντιμετώπισε η χώρα μας, ενώ βρίσκονται στην αντιπολίτευση: με χυδαιότητα, υποκρισία και ανευθυνότητα.

Αναρωτιόμαστε: Αραγε συμφωνεί με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας;

Αυτή είναι κύριε Τσίπρα η αλλαγή και η ελπίδα που υπόσχεστε στους πολίτες;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...