211
Από τη νέα διαμαρτυρία έξω από την Πρυτανεία του Ιδρύματος κατά της αστυνομικής παρουσίας | INTIMEnews

ΝΔ: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ο Τζανακόπουλος – στοχοποιεί τον πρύτανη του ΑΠΘ και την ΕΛ.ΑΣ.

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2022, 14:58
Από τη νέα διαμαρτυρία έξω από την Πρυτανεία του Ιδρύματος κατά της αστυνομικής παρουσίας
|INTIMEnews

ΝΔ: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας ο Τζανακόπουλος – στοχοποιεί τον πρύτανη του ΑΠΘ και την ΕΛ.ΑΣ.

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2022, 14:58

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν όσα βγήκε να πει από τη συχνότητα της ΕΡΤ (εδώ) ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για τα έκτροπα της Τρίτης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τζανακόπουλος ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας, στοχοποιώντας τον πρύτανη του ΑΠΘ και την Αστυνομία και επιλέγοντας να πάρει ανοικτά το μέρος των βανδάλων, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς που αναλυτικά έχει ως εξής:

Η υποστήριξη που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις παραβατικές ομάδες που επιχειρούν να διαλύσουν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά κλιμακώνεται.

Ο Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος σήμερα στην ΕΡΤ ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία στοχοποιεί τον Πρύτανη του ΑΠΘ και την Αστυνομία, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος εκείνων που βανδάλισαν τον χώρο που προοριζόταν για βιβλιοθήκη και που από χθες έχουν μετατρέψει το Πανεπιστήμιο σε πεδίο μάχης.

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες λέγοντας ότι “προκλήθηκαν” από τον Πρύτανη του ΑΠΘ. Πως προκλήθηκαν; Από την προοπτική δημιουργίας βιβλιοθήκης! Προφανώς για τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, τα πανεπιστήμια αντί για βιβλιοθήκες, θα πρέπει να έχουν χώρους με στυλιάρια και μολότοφ.

Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση τοποθετείται όπως μια περιθωριακή ομάδα, αυτό είναι επικίνδυνο για τα Πανεπιστήμια, τη σωματική ακεραιότητα φοιτητών και διδασκόντων αλλά και για την ίδια τη Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News