195
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας | INTIMEnews

ΝΔ για Τζανακόπουλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2022, 14:46
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
|INTIMEnews

ΝΔ για Τζανακόπουλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2022, 14:46

Με την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον σε πλήρη εξέλιξη –αναμένεται στις 18.00 (ώρα Ελλάδος) η ομιλία του Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο– ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, έσπευσε να μιλήσει για αποτυχία, όχι μόνο της επίσκεψης, αλλά και της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης εν γένει.

«Η επίσκεψη απέτυχε», ήταν το συμπέρασμα του κ. Τζανακόπουλου μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, για να έρθει λίγο αργότερα η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στο «περίσσευμα μικροψυχίας» και την «αντιπολιτευτική μιζέρια» –όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται– του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, έχει συναντήσεις με την ηγεσία των ΗΠΑ και ετοιμάζεται να μιλήσει στο Κογκρέσο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από Ελληνα Πρωθυπουργό και αποτελεί τιμή για τη χώρα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος, έχει ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η επίσκεψη “απέτυχε”.

»Είναι, πράγματι, θλιβερό ο ΣΥΡΙΖΑ να βλέπει μια σημαντική επίσκεψη για τα συμφέροντα της χώρας μέσα από τα κομματικά του γυαλιά και να δείχνει αυτό το περίσσευμα μικροψυχίας», σχολιάζει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς και καταλήγει:

«Το πετυχημένο ταξίδι του Πρωθυπουργού είναι κέρδος για την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...