406
Σε crash test μεταξύ των δύο αρχηγών εξελίχθηκε ο «πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ | INTIMEnews

ΝΔ: Αξεπέραστος στο ψέμα και τις θεωρίες συνωμοσίας ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2019, 12:23
Σε crash test μεταξύ των δύο αρχηγών εξελίχθηκε ο «πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMEnews

ΝΔ: Αξεπέραστος στο ψέμα και τις θεωρίες συνωμοσίας ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2019, 12:23

Παρά τις γκρίνιες στην Κουμουνδούρου για τον αναιμικό λόγο εντός και εκτός Βουλής απέναντι στην κυβέρνηση, στον ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ότι μετά το αρχικό μούδιασμα, αρχίζουν να μπαίνουν σιγά – σιγά στα ρούχα της αντιπολίτευσης.

Από την παντελή απουσία αντιπολιτευτικού λόγου όμως, μέσα σε ένα 24ωρο πήγαν στο άλλο άκρο, φθάνοντας στο σημείο να μιλούν ακόμα και για συνωμοσία Μητσοτάκη – Σαμαρά ώστε να αποτραπεί η εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Και όλα αυτά μάλιστα, όχι υπό τη μορφή κάποιας διαρροής, αλλά με επίσημη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου! Ετσι θέλησαν να απαντήσουν στην κριτική για την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να εκλεγεί από τη βάση του κόμματός του.

«Ο κ. Τσίπρας προτιμά να παραμένει κολλημένος “με τους λίγους” στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην “κρίση των πολλών”. Τόσο εμπιστεύεται την κρίση τους», ήταν το δηκτικό σχόλιο της Πειραιώς για τη στάση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Τετάρτη.

Στον αντίποδα, από τη ΝΔ υπενθύμισαν την απευθείας εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος «μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν 405.000 συμπολίτες μας και την καθιέρωση μέσα από το καταστατικό του κόμματός μας, θητείας για τον πρόεδρο», για να έρθει σχεδόν αμέσως η απάντηση της Κουμουνδούρου:

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μεϊμαράκη.
Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.
Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών».

ΝΔ: Τσίπρας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποτυχημένης διαπραγμάτευσης

Η πρωτοφανής αυτή ανακοίνωση με τις θεωρίες συνωμοσίας και την αυτοαναγόρευση του Αλέξη Τσίπρα σε «ηγέτη μεγάλου βεληνεκούς» δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από το κυβερνών κόμμα.

Εκεί που πραγματικά είναι αξεπέραστος ο κ. Τσίπρας, είναι στο ψέμα και τις θεωρίες συνωμοσίας, επανήλθε η Πειραιώς, ενώ όσον αφορά το διεθνές κύρος του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε πως είναι τόσο μεγάλο ώστε περιλαμβάνεται σε όλες τις λίστες λαϊκισμού, καθώς αναδείχθηκε «παγκόσμιος πρωταθλητής αποτυχημένης διαπραγμάτευσης».

Οσο για το κύρος στο εσωτερικό,  αυτό καταγράφηκε στις 7 Ιουλίου, σημειώνεται με νόημα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...