424
Η οικογένεια που χάθηκε στην ασφαλτο. Στο κέντρο η 11χρονη που έχει μείνει πλέον ολομόναχη | Facebook

Να είσαι έντεκα και να χάνεις όλη σου την οικογένεια σε μια στιγμή

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2024, 13:22
Η οικογένεια που χάθηκε στην ασφαλτο. Στο κέντρο η 11χρονη που έχει μείνει πλέον ολομόναχη
|Facebook

Να είσαι έντεκα και να χάνεις όλη σου την οικογένεια σε μια στιγμή

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2024, 13:22

Την Κυριακή 21 Ιουλίου, ένα τροχαίο δυστύχημα στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ κόστισε τη ζωή έξι ανθρώπων, τέσσερα από τα οποία ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Ο 33χρονος Σέιν Ρόλερ, η 30χρονη σύντροφός του, Σάνεν Μόργκαν και οι κόρες τους Ρούμπι και Λίλι Μόργκαν-Ρόλερ, εννέα και τεσσάρων ετών αντίστοιχα, σκοτώθηκαν κοντά στο Γουέικφιλντ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ρόλερ συγκρούστηκε με μηχανή. Οι δύο επιβάτες της μηχανής σκοτώθηκαν επίσης.

Η οικογένεια, σύμφωνα με την Telegraph, ταξίδευε με ένα Ford Focus το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά τη σύγκρουση. Η τρίτη κόρη του ζεύγους, ένα εντεκάχρονο κορίτσι, δεν ταξίδευε μαζί τους, και μέσα σε μια στιγμή τους έχασε όλους. Μια σελίδα gofundme που δημιουργήθηκε για την 11χρονη, είχε συγκεντρώσει δωρεές 31.000 λιρών μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η σελίδα του έρανου ανέφερε: «Επικοινωνούμε μαζί σας με βαριά καρδιά και μια έκκληση για βοήθεια. Στις 21 Ιουλίου 2024, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή ολόκληρης της οικογένειας του κοριτσιού που επέζησε, της αγαπημένης μαμάς, του μπαμπά και των δύο μικρών αδερφών της. Σε ηλικία μόλις 11 ετών, έχασε ολόκληρο τον κόσμο της σε μια στιγμή».

Φίλοι και μέλη της οικογένειας απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η κοινότητα συσπειρώθηκε γύρω από το ορφανό κορίτσι.

Ο αδερφός του Ρόλερ έγραψε στο Facebook την Κυριακή: «Είμαι πολύ λυπημένος, θα μου λείψετε όλοι σας. Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια της Σάνεν και τη δική μου. Είμαστε όλοι σε απόλυτο σοκ».

Ενας άλλος έγραψε: «Ολοι θα έπρεπε να ζήσουν μέχρι να γεράσουν. Αυτό που συνέβη είναι τόσο αποκαρδιωτικό που δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι είναι αληθινό».

Ενας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Ο εγκέφαλός μου δεν μπορεί να δεχτεί αυτό που συνέβη», προσθέτοντας: «Κοιμήσου καλά μικρή μου οικογένεια Ρόλερ, η μνήμη σου θα ζει στην αιωνιότητα».

Το σημείο της σύγκρουσης παρέμεινε κλειστό, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για τα αίτια συνεχίζονταν. Οι φωτογραφίες δείχνουν το οδόστρωμα στο σημείο να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ο Αλαν Τράβις, της αστυνομίας της περιφέρειας του Γουέκφιλντ, ζήτησε από τους μάρτυρες να παρουσιάσουν οποιοδήποτε βίντεο τραβήχτηκε μετά τη σύγκρουση.

Επιβεβαίωσε ότι και οι έξι άνθρωποι πέθαναν επί τόπου, λέγοντας ότι ήταν ένα «απολύτως τραγικό περιστατικό» για τους αστυνομικούς και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έσπευσαν να ανταποκριθούν. «Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες όσων έχουν πεθάνει, με τους οποίους εργαζόμαστε για να παρέχουμε υποστήριξη αυτή τη στιγμή», είπε.

Ο Νταν Τζάρβις, υπουργός Ασφαλείας, ο οποίος είναι επίσης βουλευτής του Μπάρνσλεϊ Νορθ, έγραψε στο Twitter: «Καταστροφικά νέα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους εκείνων που έχασαν τραγικά τη ζωή τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...