259
Ο Κάιλ Γουόκερ τραγουδά με την ψυχή του το «Sweet Caroline» | Twitter

Μύκονος: Αγγλοι διεθνείς τραγουδούσαν το «Sweet Caroline» λίγο πριν το μίνι lockdown

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2021, 15:45
Ο Κάιλ Γουόκερ τραγουδά με την ψυχή του το «Sweet Caroline»
|Twitter

Μύκονος: Αγγλοι διεθνείς τραγουδούσαν το «Sweet Caroline» λίγο πριν το μίνι lockdown

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2021, 15:45

Τον ανεπίσημο ύμνο της Εθνικής Αγγλίας, «Sweet Caroline», τραγουδούσαν στη Μύκονο τέσσερις άγγλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, μία ημέρα πριν την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων στο νησί λόγω του κορονοϊού.

Οι Κάιλ Γουόκερ, Ντέκλαν Ράις, Μέισον Μάουντ και Λιουκ Σόου φαίνονται σε βίντεο να τραγουδούν με πάθος το τραγούδι του Νιλ Ντάιαμοντ σε παραλιακό εστιατόριο του νησιού, όπως το τραγουδούσαν στις κερκίδες του Γουέμπλεϊ, χιλιάδες άγγλοι οπαδοί.

Μάλιστα ο Κάιλ Γουόκερ το τραγουδάει όρθιος και ημίγυμνος μπροστά στο τραπέζι των διεθνών, ανεμίζοντας τη μπλούζα του, ενώ το τραγούδι ακούγεται από τα ηχεία του εστιατορίου.

Την επόμενη ημέρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την απαγόρευση της μουσικής όλο το 24ωρο και την απαγόρευση κυκλοφορίας από τη μία το βράδυ έως τις έξι το πρωί, λόγω της έκρηξης των κρουσμάτων στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, πάνω από 12 μεγάλα πριβέ κορoνοπάρτι, γίνονταν κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα σε βίλες, απόμερα σημεία, παραλίες και μεγάλα κλαμπ της Μυκόνου. Χαρακτηριστική της κατάστασης είναι η εξέλιξη των ενεργών κρουσμάτων στο νησί των ανέμων. Συγκεκριμένα, στις 17 Ιουνίου το νησί είχε μόλις εννέα ενεργά κρούσματα, στις 7 Ιουλίου 65, ενώ στις 16 Ιουλίου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων εκτοξεύθηκε στα 418.

Πάντως, η Μύκονος αποδεικνύεται αγαπημένος προορισμός των άγγλων διεθνών, που φροντίζουν να μην περάσουν απαρατήρητοι. Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, ο Χάρι Μαγκουάιαρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συλληφθεί από τις αρχές στη Μύκονο γιατί είχε χτυπήσει αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Aγγλους, οι οποίοι έκαναν επίσης τις διακοπές τους στο νησί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...