200
Η εικόνα του άνδρα με τις σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο συζητήθηκε. Ωστόσο έχει και εξήγηση | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πηγή: Protagon.gr

Μουσικός ο άγνωστος με τις σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο – Η ανάρτησή του

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2022, 13:30
Η εικόνα του άνδρα με τις σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο συζητήθηκε. Ωστόσο έχει και εξήγηση
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πηγή: Protagon.gr

Μουσικός ο άγνωστος με τις σαγιονάρες στο Προεδρικό Μέγαρο – Η ανάρτησή του

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουλίου 2022, 13:30

Ηταν σίγουρα η φωτογραφία που ξεσήκωσε την μεγαλύτερη συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα από την δεξίωση για τη 48η επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο λόγος φυσικά για την εικόνα που δείχνει έναν άνδρα να περνά το κατώφλι του Μεγάρου φορώντας ένα πουκάμισο, μια βερμούδα και σαγιονάρες. Πολλοί έσπευσαν να καυτηριάσουν αυτή την εμφάνιση, άλλοι έκαναν (λανθασμένες) εικασίες για το ποιος τελικά είναι και πολλοί έφθασαν στο σημείο να αναρωτιούνται, γιατί η φρουρά του Προεδρικού Μεγάρου του επέτρεψε την είσοδο.

Τελικά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική αφού ο συγκεκριμένος άνδρας δεν ήταν προσκεκλημένος της δεξίωσης ούτε φορούσε τα συγκεκριμένα ρούχα κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Ιωάννης Στρατάκης, κορυφαίος βιολιστής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, εξηγεί ότι βρέθηκε από νωρίς στο Προεδρικό προκειμένου να παίξει μουσική ενώ ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πριν ξεκινήσει η εκδήλωση και ο ίδιος φορέσει την επίσημη ενδυμασία του.

Αριστερά κυκλωμένος ο Ιωάννης Στρατάκης μετά την αλλαγή της ενδυμασίας του

Μάλιστα αναφέρει ότι εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να φτάσει στην άλλη πλευρά του κήπου προκειμένου να βρει νερό.

Η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...