278
| INTIMEnews

Μιχάλης Κατρίνης ο πέμπτος υποψήφιος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2024, 12:28
|INTIMEnews

Μιχάλης Κατρίνης ο πέμπτος υποψήφιος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2024, 12:28

Πυκνώνουν ώρα με την ώρα οι ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις εσωκομματικές του Οκτωβρίου που εισηγήθηκε την Κυριακή, στην ΚΕ του κόμματος, ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης: λίγα λεπτά μετά τη Μιλένα Αποστολάκη, τη Δευτέρα ήρθε και η σχετική ανακοίνωση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος και βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη, ανεβάζοντας έτσι σε πέντε τον αριθμό των υποψηφίων.

«Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο κ. Κατρίνης, ο οποίος είναι πλέον ο υποψήφιος Νο 5, μετά τον κ. Ανδρουλάκη, τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, τον βουλευτή Α’ Αθήνας Παύλο Γερουλάνο και την κυρία Αποστολάκη, η οποία εκλέγεται στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Η ανακοίνωση του κ. Κατρίνη:

Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει.

Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας.

Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική.

Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση:

Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ .Κατρίνης παραιτήθηκε από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ.

Οπως αναφέρει στη σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη, «μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για λόγους πολιτικής αρχής και ηθικής τάξης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...