352
| INTIMEnews

Μητσοτάκης στη Νέα Ιωνία: Σταθερή κυβέρνηση για να προστατεύουμε τα σύνορα και την κυριαρχία μας

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2023, 12:23
|INTIMEnews

Μητσοτάκης στη Νέα Ιωνία: Σταθερή κυβέρνηση για να προστατεύουμε τα σύνορα και την κυριαρχία μας

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2023, 12:23

Επανεκκίνηση των προεκλογικών περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη έπειτα από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα λόγω κορονοϊού, και από τη Νέα Ιωνία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε εκ νέου από τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν στις 25 Ιουνίου, ώστε η χώρα να αποκτήσει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, ικανή να στηρίξει και να υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

«Ερχομαι στη Νέα Ιωνία 100 χρόνια μετά την ίδρυση της πόλης. Μια πόλη που έχει βαθιά ιστορία και ρίζες στον προσφυγικό ελληνισμό, τον οποίο τιμούμε, τον οποίο αναγνωρίζουμε», ανέφερε στην αρχή του χαιρετισμού του ο κ.  Μητσοτάκης, ενώ ακούγοντας το σύνθημα «Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός», «υπενθύμισε» ότι αυτή τη στιγμή «έχουμε υπηρεσιακό πρωθυπουργό κι αν θέλετε να είμαι ο πρωθυπουργός να πάτε όλοι και όλες να ψηφίσετε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου».

Δίνοντας και πάλι  έμφαση στο ζήτημα της σταθερότητας, επανέλαβε πως αν οι εκλογές της 21ης Ιουνίου είχαν γίνει με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, σήμερα η χώρα θα είχε σταθερή κυβέρνηση με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για πειραματισμούς με την απλή αναλογική που οδηγούν τη χώρα και πάλι στις κάλπες.

«Αυτό λοιπόν που κάποιοι δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε στις κάλπες της 21ης Μαΐου, επειδή πειραματίστηκαν με την απλή αναλογική, σας ζητώ να το κάνουμε πράξη σε 20 ημέρες από τώρα. με μία ισχυρή ΝΔ, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία», ήταν το μήνυμά του στους πολίτες.

Γιατί όπως υπογράμμισε, «η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής. Βλέπετε ότι, ήδη, η Τουρκία έχει σήμερα μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση. Σταθερή κυβέρνηση χρειαζόμαστε και στη χώρα μας για να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να εξακολουθούμε με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη να προστατεύουμε τα σύνορά μας και στην ξηρά και στη θάλασσα».

«Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο, αν θα συνεχίσουμε στην πορεία ανόρθωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Νέα Ιωνία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...