231
«Κανείς δεν σας εκχώρησε την ευθύνη για τη ζωή των άλλων», απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο Πρωθυπουργός | ΙΝΤΙΜΕnews

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Υπερασπίζεστε τον Κουφοντίνα – οργανώνετε κορονοσυλλαλητήρια

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 13:20
«Κανείς δεν σας εκχώρησε την ευθύνη για τη ζωή των άλλων», απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο Πρωθυπουργός
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Υπερασπίζεστε τον Κουφοντίνα – οργανώνετε κορονοσυλλαλητήρια

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2021, 13:20

Απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση στα ΑΕΙ, ο Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει τη στάση επώνυμων στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως για παράδειγμα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Βασίλη Βασιλικού (εδώ), κομματικών στελεχών (εδώ), αλλά και πανεπιστημιακών (εδώ), για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και το αίτημά του να μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό.

«Ακόμα και τώρα επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται τον Κουφοντίνα. Όχι οποιονδήποτε κρατούμενο αλλά τον αμετανόητο δολοφόνο έντεκα ανθρώπων που στις άδειες του κάνει βόλτες στους τόπους όπου έχυσε το αίμα τους», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σχετική αναφορά του και ακολούθως αναφέρθηκε στα καλέσματα συμμετοχής στα συλλαλητήρια κατά του νομοσχεδίου από στελέχη της Κουμουνδούρου.

«Στελέχη σας οργανώνουν κορονοσυλλαλητήρια. Ο αρχηγός σας είπε ότι δέχεται το ρίσκο να ασθενήσουν από κορονοϊό οι συμμετέχοντες. Κανείς όμως δεν σας εκχώρησε την ευθύνη για τη ζωή των άλλων, ώστε να την εκθέτετε σε κίνδυνο με τόση αυταρέσκεια και με την ασφάλεια βέβαια ότι εσείς είστε εμβολιασμένος», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον επικεφαλής τους, Αλέξη Τσίπρα.

Και απαντώντας με τη σειρά του -μετά την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως (εδώ)- στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για αναστολή της συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου, ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «η  Βουλή λειτουργεί και η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...