619
Ο Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του έκαναν βόλτα με το ποδήλατο στην Τήνο, μετά το κυριακάτικο τραπέζι | instagram/Kyriakos_

Μητσοτάκης: Πρώτα ποδήλατο στην Τήνο – τώρα τρέξιμο για τις εκλογές

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2024, 09:01
Ο Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του έκαναν βόλτα με το ποδήλατο στην Τήνο, μετά το κυριακάτικο τραπέζι
|instagram/Kyriakos_

Μητσοτάκης: Πρώτα ποδήλατο στην Τήνο – τώρα τρέξιμο για τις εκλογές

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2024, 09:01

Οι πασχαλινές γιορτές ήταν μια ευκαιρία για ένα διάλειμμα —με το απαραίτητο φρεσκάρισμα του πολιτικού μάρκετινγκ— για τους αρχηγούς των κομμάτων και ενώ απομένουν πια λιγότερες από πέντε εβδομάδες για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Σε αυτό το πλαίσιο και η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram: ο Πρωθυπουργός, ο οποίος πέρασε το τριήμερα στην Τήνο, ποζάρισε με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, με τα ποδήλατά τους, γράφοντας με χιούμορ πως μια ποδηλατάδα βοηθάει και στη χώνεψη.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ο πρωθυπουργός έγραψε το εξής: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!».

View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Όλα αυτά, ωστόσο, ήταν απλώς μια ανάπαυλα.

Μετά το τριήμερο της πασχαλινης εορτής, ο κ. Μητσοτάκης στην Αθήνα και θέτει σε θέση εκλογικής μάχης τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας.

Άμεσα πρόκειται να ξεκινήσει τις περιοδείες του στις 13 περιφέρειες της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη διπλή περιοδεία του κ. Μητσοτάκη στην περιφέρεια θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σημείο αναφοράς στο πρόγραμμά του θα αποτελέσει και η μετάβαση στην Άγκυρα: Θα βρεθεί στις 13 Μαΐου στην τουρκική πρωτεύουσα για ακόμη μία συνάντηση κορυφής με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Με βάση τον εκλογικό σχεδιασμό, τον δρόμο των περιοδειών θα πάρουν τα μεικτά κλιμάκια υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών.

Μέσα στην εβδομάδα, επίσης, θα υπάρξουν και εσωτερικές ενημερωτικές συσκέψεις στην οδό Πειραιώς. Θα συμμετέχουν τα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα και στελέχη της γαλάζιας παραταξης.

Τα σημεία αναφοράς στον προεκλογικό αγώνα οι λέξεις σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια. Αλλά και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι βρισκόμαστε εν αναμονή της προ ημερήσιας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την οικονομία. Η συζήτηση αυτή θα αποτελέσει ευκαιρία για την κυβέρνηση να αναλύσει τις κινήσεις της με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, το μέρισμα της οποίας θα επιστρέφει στην κοινωνία, αλλά και το στόχο της ενίσχυσης του διαθέσιμου εισοδήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...