238
O Κυριάκος Μητσοτάκης στην κουβέντα που είχε με πολίτες στο Χαϊδάρι | INTIMENEWS/Γ.Τ Πρωθυπουργού ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μητσοτάκης προς αγρότες: «Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους»

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2024, 14:40
O Κυριάκος Μητσοτάκης στην κουβέντα που είχε με πολίτες στο Χαϊδάρι
|INTIMENEWS/Γ.Τ Πρωθυπουργού ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μητσοτάκης προς αγρότες: «Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους»

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2024, 14:40

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Χαϊδάρι, συζητώντας με πολίτες, όμως το μυαλό του ήταν χιλιόμετρα μακριά, στις κλιμακούμενες κινητοποιήσεις των αγροτών

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ανοιχτός σε διάλογο αλλά με ανοιχτούς τους δρόμους, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του».

Η παραπάνω δήλωση του κ. Μητσοτάκη έλαβε χώρα μετά την απόφαση των αγροτών να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με μπλόκα στις εθνικές οδούς αλλά και να προχωρήσουν σε πιθανή κάθοδο στην Αθήνα.

Κατά τα άλλα ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες του δήμου γιατί, όπως τόνισε, «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη Ν.Δ. πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ πέρα, στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς».

«Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...