203
Ο Γιώργος Παπανδρέου στο εκλογικό κέντρο του Χάρη Δούκα, παρέα με τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ | INTIMENEWS

Σύνθημα Παπανδρέου για πρόβα γάμου ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αθήνα μπορεί να γίνει πρωτοπορία»

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2023, 21:38
Ο Γιώργος Παπανδρέου στο εκλογικό κέντρο του Χάρη Δούκα, παρέα με τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMENEWS

Σύνθημα Παπανδρέου για πρόβα γάμου ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ: «Η Αθήνα μπορεί να γίνει πρωτοπορία»

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2023, 21:38

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στην βραδιά του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και στην εντυπωσιακή νίκη του υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Χάρη Δούκα, έδωσε μια δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, άλλοτε πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Παπανδρέου έσπευσε στο προεκλογικό κέντρο του νικητή και αρχικά έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη και μεγάλη αλλαγή», για να τονίσει όμως έπειτα πως «μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή όταν συσπειρώνονται οι προοδευτικές δυνάμεις» –ως γνωστόν, τον κ. Δούκα στήριξε στον β’ γύρο και ο τρίτος της πρώτης Κυριακής, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Σε μια δήλωση που μπορεί να διαβαστεί ως μήνυμα για κοινή συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «η Αθήνα μπορεί να γίνει πρωτοπορία για να δείξει πού μπορεί να πάει η Ελλάδα. Μπορούν να γίνουν αλλαγές, κατι που αποτελεί μήνυμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας».

Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ανατροπή θα γίνει και μέσω των πολιτικών που θα προωθήσει ο κ. Δούκας ο οποίος «πρεσβεύει ένα όραμα πράσινης ανάπτυξης και ανθρωπιάς και προοπτικής».

Χαρά και ικανοποίηση εκφράζουν στον ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τη νίκη του Χάρη Δούκα στην Αθήνα, την κατάκτηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τις επιτυχίες σε πολλούς δήμους στην Αττική και την Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...