131
Ινδονήσιοι πετούν στεφάνια με τα ονόματα των μελών του πληρώματος στο σημείο όπου βυθίστηκε το υποβρύχιο | Antara Foto/Fikri Yusuf/via Reuters

Μήνυμα από τον υγρό τάφο στην Ινδονησία: Βίντεο με το πλήρωμα του υποβρυχίου να τραγουδά «Αντίο»

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2021, 11:04
Ινδονήσιοι πετούν στεφάνια με τα ονόματα των μελών του πληρώματος στο σημείο όπου βυθίστηκε το υποβρύχιο
|Antara Foto/Fikri Yusuf/via Reuters

Μήνυμα από τον υγρό τάφο στην Ινδονησία: Βίντεο με το πλήρωμα του υποβρυχίου να τραγουδά «Αντίο»

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2021, 11:04

Δύο 24ωρα μετά την επιβεβαίωση του τραγικού θανάτου των 53 μελών του υποβρυχίου στην Ινδονησία, ένα βίντεο που τους δείχνει να τραγουδούν ανέμελοι, πριν από λίγες εβδομάδες, έφερε ακόμα μεγαλύτερη θλίψη στη χώρα.

Στο βίντεο, κάποια μέλη του πληρώματος τραγουδούν μία μεγάλη επιτυχία στην Ινδονησία, με τίτλο «Sampai Jumpa», που σημαίνει «Αντίο».

Μαζί τους είναι ο κυβερνήτης του υποβρυχίου Χέρι Οκτάβιαν, ο οποίος μόλις τον Μάρτιο είχε αντικαταστήσει τον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των ινδονησιακών ενόπλων δυνάμεων, το πλήρωμα τραγουδούσε προς τιμήν του απερχόμενου κυβερνήτη τους στίχους: «Παρ’ όλο που δεν είμαι έτοιμος να μου λείψεις, δεν είμαι έτοιμος να ζήσω χωρίς εσένα. Σου εύχομαι το καλύτερο».

Το υποβρύχιο βρέθηκε την Κυριακή, σε τρία κομμάτια, σε βάθος 800 μέτρων, έπειτα από πέντε ημέρες ερευνών. Είχε εξαφανιστεί ενώ ετοιμαζόταν να πάρει μέρος σε άσκηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News