178
Οι συστάσεις φέρεται να έγιναν, αβέβαιο όμως αν θα πιάσουν τόπό | ΙΝΤΙΜΕnews

«Μην μας βάζεις σε δύσκολη θέση»: Νουθεσίες Τσίπρα σε Πολάκη για τα εμβόλια

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2021, 14:57
Οι συστάσεις φέρεται να έγιναν, αβέβαιο όμως αν θα πιάσουν τόπό
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Μην μας βάζεις σε δύσκολη θέση»: Νουθεσίες Τσίπρα σε Πολάκη για τα εμβόλια

Protagon Team Protagon Team 27 Αυγούστου 2021, 14:57

Εκτακτη συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μega, πέρα από τις βολές για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, στην Κουμουνδούρου ακούστηκαν και συστάσεις προς τον εσχάτως λαλίστατο για την ακαταλληλότητα των εμβολίων, έναντι άλλων φαρμάκων όπως η «περίφημη» ιβερμεκτίνη (περισσότερα εδώ), Παύλο Πολάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega Channel, στη συνεδρίαση ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε όλα τα στελέχη να εκφράζουν ενιαία τη θέση του κόμματος υπέρ των εμβολίων και της ανάγκης εμβολιασμού των πολιτών.

«Πρέπει να είναι καθαρή αυτή η τοποθέτηση, άλλο οι προσωπικές και επιστημονικές απόψεις του καθενός», φέρεται να είπε – κατά το ρεπορτάζ- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ο κ. Πολάκης δεν έδειξε να πτοείται, εμμένοντας στις γνωστές θέσεις για τα εμβόλια κατά της Covid-19, και στην απροθυμία του να εμβολιαστεί.

Μένει να αποδειχθεί αν οι νουθεσίες αυτές προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας έπιασαν τόπο, ή θα συνεχίσουν -το ίδιο πυκνές- οι αναρτήσεις για τα ανεπαρκή εμβόλια και την ανάγκη να «έρθουν τώρα» τα μονοκλωνικά…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...