239
Ατάραχη η Κινγκ Νιν Γουάι συνεχίζει τη γυμναστική της, ενώ πίσω της ο στρατός κατευθύνεται στο κοινοβούλιο | Facebook

Μιανμάρ: Ανυποψίαστη γυμνάστρια έκανε αερόμπικ και κατέγραψε το πραξικόπημα σε βίντεο

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2021, 19:09
Ατάραχη η Κινγκ Νιν Γουάι συνεχίζει τη γυμναστική της, ενώ πίσω της ο στρατός κατευθύνεται στο κοινοβούλιο
|Facebook

Μιανμάρ: Ανυποψίαστη γυμνάστρια έκανε αερόμπικ και κατέγραψε το πραξικόπημα σε βίντεο

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2021, 19:09

Δεν θα μπορούσε να την φανταστεί τόση διασημότητα μία γυμνάστρια στη Μιανμάρ, όταν πατούσε το κουμπί για να βιντεοσκοπήσει της ασκήσεις της, όπως έκανε σχεδόν κάθε πρωί, τους τελευταίους 11 μήνες, στον δρόμο που οδηγεί στο κοινοβούλιο.

Την ώρα που η Κινγκ Νιν Γουάι έκανε τη γυμναστική της, πίσω της ο στρατός ξεκινούσε πραξικόπημα στην πρωτεύουσα, Νέπιντο, το οποίο οδήγησε στη σύλληψη της εκλεγμένης επικεφαλής της νέας κυβέρνησης Αούνγκ Σαν Σου Τσι, του προέδρου της χώρας Ουίν Μιντ και άλλα κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και την εγκαθίδρυση στρατιωτικής ηγεσίας υπό τον στρατηγό Μιν Αούνγκ Χλάινγκ.

Η γυμνάστρια όμως, δεν φαίνεται να έχει καταλάβει τι συμβαίνει πίσω της, την ώρα που το στρατιωτικό κονβόι προσπερνά τα οδοφράγματα και κατευθύνεται προς το κοινοβούλιο και συνεχίζει ατάραχη τις ασκήσεις της. Το βίντεο προοριζόταν για έναν διαγωνισμό αεροβικής γυμναστικής, διευκρίνισε η ίδια, αλλά τώρα μάλλον θα μείνει στην ιστορία για διαφορετικό λόγο, σημειώνει ο Guardian.

Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια το ανέβασε ολόκληρο στο Facebook και εξήγησε ότι είναι αληθινό. Μάλιστα, τα στρατιωτικά οχήματα κινούνται ενώ ανεβαίνει ο ρυθμός της μουσικής και η ένταση των ασκήσεων, σχεδόν σε αρμονία, όπως είπε. Ούτε να το είχε σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορσέζε…

Φυσικά οι χρήστες δεν έχασαν την ευκαιρία να το παρομοιάσουν με σκηνές από την τηλεοπτική σειρά Black Mirror, ενώ κάποιοι έχουν τοποθετήσει την γυμνάστρια με photoshop στο κάδρο άλλων ιστορικών στιγμών, όπως η έφοδος των τραμπούκων στο αμερικανικό Καπιτώλιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...