239
Η Τέιλορ Σουίφτ στην πρόσφατη συναυλία της στη Στοκχόλμη | Christine Olsson / TT News Agency/via REUTERS

Μέχρι και αληθινούς σεισμούς προκαλούν οι συναυλίες-φαινόμενο της Τέιλορ Σουίφτ

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2024, 15:57
Η Τέιλορ Σουίφτ στην πρόσφατη συναυλία της στη Στοκχόλμη
|Christine Olsson / TT News Agency/via REUTERS

Μέχρι και αληθινούς σεισμούς προκαλούν οι συναυλίες-φαινόμενο της Τέιλορ Σουίφτ

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2024, 15:57

Οι χιλιάδες θαυμαστές στις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στην Σκωτία προκάλεσαν… σεισμική δραστηριότητα που καταγράφηκε χιλιόμετρα μακριά από το στάδιο στο οποίο έγιναν στο Εδιμβούργο, ανακοίνωσε η Βρετανική Γεωλογική Υπηρεσία.

Φορώντας αστραφτερά, πολύχρωμα ρούχα, εμπνευσμένα από διαφορετικές μουσικές περιόδους της δισκογραφίας της αμερικανίδας ποπ σταρ, πάνω από 70.000 θαυμαστές της, ή όπως ονομάζονται «Swifties», συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες της στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras Tour στο στάδιο Μάρεϊφιλντ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το χοροπηδητό τους είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφεί σεισμική δραστηριότητα στους σταθμούς παρακολούθησης, που βρίσκονται έξι χιλιόμετρα μακριά από το σημείο, ανακοίνωσε το βρετανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών.

Οι σεισμογράφοι μάλιστα, «αποκάλυψαν» και ποια τραγούδια της είναι τα πιο αγαπημένα των θαυμαστών της, καθώς εκεί κατέγραψαν τις μεγαλύτερες δονήσεις.

Συγκεκριμένα, και στις τρεις συναυλίες που έδωσε η Τέιλορ Σουίφτ, στα τραγούδια «Ready For It?», «Cruel Summer» και «Champagne Problems» παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη σεισμική δραστηριότητα της βραδιάς, σύμφωνα με τη Βρετανική Γεωλογική Υπηρεσία.

Παρόμοια σεισμική δραστηριότητα είχε καταγραφεί σε προηγούμενες συναυλίες της στο Σιάτλ και το Λος Αντζελες, με την πρώτη να προκαλεί σεισμική δραστηριότητα ισοδύναμη με 2,3 Ρίχτερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...