267
O γιατρός των ΑΝΕΛ αναμένει στο ακουστικό του ... για να δει και αυτός το φως του! | ΙΝΤΙΜΕnews

Μετά τον Ζουράρι και ο Παπαχριστόπουλος περιμένει τον Τσίπρα «για να δει το φως του»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2018, 12:36
O γιατρός των ΑΝΕΛ αναμένει στο ακουστικό του ... για να δει και αυτός το φως του!
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μετά τον Ζουράρι και ο Παπαχριστόπουλος περιμένει τον Τσίπρα «για να δει το φως του»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2018, 12:36

Ο Κώστας Ζουράρις έφυγε, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έρχεται… Ενας ακόμα τηλεοπτικός «αστέρας» των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο γιατρός του κόμματος, εμφανίζεται να είναι στο θάλαμο αναμονής πιθανής υπουργοποίησης, για να δει και αυτός από τον Αλέξη Τσίπρα -σύμφωνα με τα δικά του λόγια- το φως του!

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ετοιμάζεται να παραμερίσει το επαναστατικό στυλ του και ίσως και τη μηχανή του (που συχνά – πυκνά παρκάρει πάνω στις διαβάσεις πεζών στο Κολωνάκι για να προλάβει τα ραντεβού του), αναμένοντας στο ακουστικό του τα χαρμόσυνα από τα πρωθυπουργικά χείλη.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, αφού πρώτα υπογράμμισε πως είναι τιμή του να είναι γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός τους, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι περιμένει πώς και πώς τυχόν πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει υπουργικό αξίωμα!

«Δεν λέω όχι αν και δεν έχω μπει στο τριπάκι. Ξέρετε κάποιον που δεν θέλει να δει το φως του;» ήταν η χαρακτηριστική απάντησή του σε σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.

Εθεσε μάλιστα και χρονικό ορίζοντα για τις όποιες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, την περίοδο μετά τις 22 Ιανουαρίου που όπως είπε, είναι μία καλή συγκυρία για ανασχηματισμό.

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση Ζουράρι, ο κ. Παπαχριστόπουλος χαρακτήρισε υπερβολή να παραδώσει (ο συνάδελφός του βουλευτής) την έδρα αν και όπως εκτίμησε,  ήταν λάθος όσα είπε «και σας το λέω με πόνο ψυχής γιατί είναι καλό παιδί και αυθεντικός».

Για τις εξελίξεις, τέλος, στο Σκοπιανό, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ πέταξε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ότι «το πρόβλημά μας δεν είναι το Σκοπιανό αλλά η Τουρκία», ενώ για το πολυνομοσχέδιο παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει μνημονιακές υποχωρήσεις αλλά, όπως μας πληροφόρησε, «είναι απίστευτα πολλά τα θετικά του πολυνομοσχεδίου»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...