513
| Instagram@melaniatrump/CreativeProtagon

Μελάνια Τραμπ: Κανείς δεν θα φιμώσει τον σύζυγό μου – Ούτε κι εμένα

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2024, 15:00
|Instagram@melaniatrump/CreativeProtagon

Μελάνια Τραμπ: Κανείς δεν θα φιμώσει τον σύζυγό μου – Ούτε κι εμένα

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2024, 15:00

Σε μια σπάνια δημόσια παρέμβασή της, η Μελάνια Τραμπ επέκρινε τις υποτιθέμενες προσπάθειες να «φιμωθεί» ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, όπως είπε σε ένα βίντεο που δημιούργησε με σκοπό να προωθήσει τα απομνημονεύματά της.

Η 54χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είπε ότι ελπίζει να δώσει την «αλήθεια» στους αναγνώστες του βιβλίου της, υποστηρίζοντας ότι είχαν πέσει θύμα «παραπληροφόρησης».

Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, το βιβλίο, που έχει τον τίτλο «Μελάνια», θα περιέχει «ιστορίες και εικόνες που δεν είχαν κοινοποιηθεί ποτέ στο κοινό», αν και δεν δίνονται λεπτομέρειες.

«Είναι ολοένα και πιο προφανές ότι υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στην ελευθερία του λόγου, όπως αποδεικνύεται από τις προσπάθειες να φιμωθεί ο σύζυγός μου», είπε η Μελάνια Τραμπ σε ένα σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οπως γράφουν οι Times, oι δικηγόροι του 78χρονου Τραμπ χρησιμοποίησαν την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να απορρίψουν τις κατηγορίες εναντίον του για παρέμβαση στις εκλογές στη Τζόρτζια. Βρίσκεται επίσης υπό διαταγή σιωπής για την υπόθεση των χρημάτων που έδωσε στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Χωρίς να κατονομάσει τον Τζο Μπάιντεν, η Μελάνια έβαλε στο στόχαστρο την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι η Αμερική είναι σήμερα «πιο διχασμένη από ποτέ».

«Τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 άλλαξαν τη ζωή μας για πάντα. Επηρέασαν την ποιότητα ζωής μας, το κόστος των τροφίμων, τις τιμές της βενζίνης, την ασφάλεια και το γεωπολιτικό τοπίο», είπε.

Η Μελάνια έχει κυκλοφορήσει τρία βιβλία από τότε που ο σύζυγός της έφυγε από την εξουσία. Δύο είναι άλμπουμ φωτογραφιών και ένα περιλαμβάνει αποκαλυπτική ιδιωτική αλληλογραφία της με διασημότητες, πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Ο ιστότοπός της γράφει: «Το “Μελάνια” είναι η ισχυρή και εμπνευσμένη ιστορία μιας γυναίκας που έχει ξεπεράσει τις αντιξοότητες και έχει χαράξει το δικό της μονοπάτι». Προσφέρει μια τυπική έκδοση για 40 δολάρια, ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο για 75 δολάρια και μια συλλεκτική έκδοση με επιπλέον φωτογραφίες για 250 δολάρια.

Είναι ήδη best seller στην κατηγορία των προέδρων των ΗΠΑ της Amazon, παρόλο που, σύμφωνα με τους Times, είναι διαθέσιμο μόνο επί παραγγελία, με ημερομηνία δημοσίευσης στις 8 Οκτωβρίου.

Η Μελάνια Τραμπ απέφυγε να μιλήσει δημόσια σε αυτόν τον προεκλογικό κύκλο, καθώς εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της μόνο λίγες φορές. Αρνήθηκε την πρόσκληση να μιλήσει στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, σπάζοντας την παράδοση να απευθύνονται οι σύζυγοι των υποψηφίων στο πλήθος. Είχε, αντιθέτως, δώσει ομιλίες κατά τις προεκλογικές περιόδους του το 2016 και του 2020.

«Η συγγραφή αυτών των απομνημονευμάτων ήταν ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι για μένα», λέει η Μελάνια Τραμπ στο ασπρόμαυρο βίντεο. «Ως ιδιώτης που υπήρξε συχνά αντικείμενο δημόσιου ελέγχου και παραπληροφόρησης, αισθάνομαι την ευθύνη να διευκρινίσω τα γεγονότα».

Ακόμη και αν ο σύζυγός της εκλεγεί ξανά, είναι απίθανο η Μελάνια να περάσει πολύ χρόνο στην Ουάσιγκτον. Αναμένεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ της Φλόριντα, όπου το ζευγάρι έχει ένα σπίτι στο Παλμ Μπιτς, και της Νέας Υόρκης, όπου ο γιος τους Μπάρον φοιτά στο πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τη Μέρι Τζόρνταν, δημοσιογράφο της Washington Post που δημοσίευσε μια εξουσιοδοτημένη βιογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας, η Μελάνια χρησιμοποίησε τους ισχυρισμούς για απιστία του συζύγου της ώστε να διαπραγματευτεί μια καλύτερη προγαμιαία συμφωνία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...