198
Ο πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Κώστας Τσίγκας, περιγράφοντας την κατάσταση στην Υδρα | YouTube/Open

Μεγάλη φωτιά στην Υδρα: Ξεκίνησε από πυροτεχνήματα που κάποιοι πέταγαν από σκάφος!

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2024, 09:44
Ο πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Κώστας Τσίγκας, περιγράφοντας την κατάσταση στην Υδρα
|YouTube/Open

Μεγάλη φωτιά στην Υδρα: Ξεκίνησε από πυροτεχνήματα που κάποιοι πέταγαν από σκάφος!

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2024, 09:44

Αντιμέτωπη με δύο εστίες φωτιάς βρέθηκε από τη νύχτα η Υδρα, ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς: σε πλήρη εξέλιξη ήταν το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στο νησί τις νυχτερινές ώρες καίγοντας πευκοδάσος σε δύσβατη περιοχή, αλλά το πρωί του Σαββάτου (22/06) υπήρξε και νέα εστία φωτιάς στην περιοχή Μπίστι, χωρίς να είναι σαφές εάν σχετίζεται με την πρώτη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Κώστας Τσίγκας, σε εμφάνισή του το πρωί του Σαββάτου, στο OPEN, η φωτιά είναι κοντά η μία με την άλλη.

Το ενδιαφέρον -και εξοργιστικό συνάμα- είναι ότι η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 22:45 της Παρασκευής στην παραλία Άγιος Νικόλαος, οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες σε ασυνείδητους που βρίσκονταν σε σκάφος που έπλεε στην περιοχή και πετούσαν πυροτεχνήματα.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, όταν οι ασυνείδητοι αντιλήφθηκαν ότι προκάλεσαν πυρκαγιά στην ξηρά, προσπάθησαν να τη σβήσουν και, όταν δεν τα κατάφεραν, απλώς ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και έφυγαν από την περιοχή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...