262
Ο καπνός από τη φωτιά στο εργοστάσιο της Κάτω Κηφισιάς, όπως φαινόταν το απόγευμα της Τετάρτης από την εθνική οδό | INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά – μήνυμα 112 για τον καπνό στα βόρεια προάστια

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2024, 16:21
Ο καπνός από τη φωτιά στο εργοστάσιο της Κάτω Κηφισιάς, όπως φαινόταν το απόγευμα της Τετάρτης από την εθνική οδό
|INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά – μήνυμα 112 για τον καπνό στα βόρεια προάστια

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2024, 16:21

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο -κατά πληροφορίες ανοξείδωτων ειδών- στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς. Προηγήθηκε έκρηξη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε αποθηκευτικό χώρο ο οποίος περιέχει πολλά εύφλεκτα υλικά και οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να μην επεκταθεί στον κυρίως χώρο του εργοστασίου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρεί ελικόπτερο Erickson.

Σύμφωνα με πληοροφίες στο χώρο που καίγεται δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Στο σημείο βρίσκονται προληπτικά δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το εργοστάσιο που καίγεται είναι δίπλα στις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος ενώ πολύ κοντά βρίσκονται και άλλες βιομηχανίες.

Για λόγους ασφαλείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, από τον κόμβο Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα. Κλειστή είναι επίσης η οδός Αιγιδών όπως και η οδός Σένεκα.

Για την κατάσβεση επιχειρεί και ελικόπτερο Erickson. INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μήνυμα 112 για τον καπνό

Στις 4 το απόγευμα το 112 ενημέρωσε με μήνυμα όλα τα βόρεια προάστια για τον καπνό, με σύσταση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κρατήσουν τα παράθυρα κλειστά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...