197
O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την φανέλα της Μίλαν | REUTERS/Jennifer Lorenzini

Μέγα σκάνδαλο με τον Ιμπραΐμοβιτς απειλεί ακόμα και την Εθνική Σουηδίας

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2021, 15:05
O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την φανέλα της Μίλαν
|REUTERS/Jennifer Lorenzini

Μέγα σκάνδαλο με τον Ιμπραΐμοβιτς απειλεί ακόμα και την Εθνική Σουηδίας

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2021, 15:05

Mε βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά ενδεχομένως και η Εθνική Σουηδίας -αντίπαλός μας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022-, καθώς ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, που απαγορεύει σε παίκτες να έχουν οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρείες.

Όπως αποκάλυψε η σουηδική Aftonbladet, ο 39χρονος αστέρας της Μίλαν έχει μερίδιο μετοχών στην εταιρεία στοιχηματισμού Bethard, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA, που δεν επιτρέπουν σε οποιονδήποτε παίκτη αγωνίζεται σε αγώνα διοργανώσεών τους να έχει οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες.

Η Aftonbladet απέδειξε ότι ο Ζλάταν (μέσω εταιρείας του) κατέχει ακόμα το 10% των μετοχών της μαλτέζικης εταιρείας Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard.

Πλέον, ο επιθετικός της Μίλαν, που αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Σουηδίας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ απέναντι σε Γεωργία και Κόσοβο, κινδυνεύει με πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού τριών ετών από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο «Ιμπρα» τιμωρηθεί, ουσιαστικά η σπουδαία καριέρα του ολοκληρώνεται με αυτόν τον άδοξο τρόπο.

Η σουηδική ομοσπονδία, δε, είναι ενήμερη για το όλο θέμα, καθώς υπάρχει μικρό ενδεχόμενο μηδενισμού των Σκανδιναβών για τα προαναφερθέντα παιχνίδια, εξέλιξη, φυσικά, που αφορά άμεσα την Εθνική Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...