203
O Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου | Nick Paleologos / SOOC

Με τον Κουρέτα συναντήθηκε ο Μητσοτάκης – αναβλήθηκε το ραντεβού με τον Αυγενάκη

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2023, 17:57
O Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου
|Nick Paleologos / SOOC

Με τον Κουρέτα συναντήθηκε ο Μητσοτάκης – αναβλήθηκε το ραντεβού με τον Αυγενάκη

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2023, 17:57

Όλα έχουν τη σημασία τους. Ο Δημήτρης Κουρέτας είναι ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αυτός που «χάλασε» το μπλε του εκλογικού χάρτη που είχε θέσει ως στόχο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και εκείνος που βρέθηκε στο στόχαστρο ανοίκειων παρεμβάσεων από πλευράς κυβέρνησης λίγο πριν την κάλπη —ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε την ιδέα να πει ότι οι αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας συνδέονται με το εκλογικό αποτέλεσμα, σε μια προσπάθεια να επηρεάσει τους ψηφοφόρους υπέρ του υποψηφίου της ΝΔ Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Κουρέτας, λοιπόν, διέβη το απόγευμα της Τρίτης το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, για να συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη —και συμπτωματικά ή όχι μια προγραμματισμένη συνάντησή του, λίγο αργότερα, με τον κ. Αυγενάκη αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με την επίσημη γραμμή ενημέρωσης, ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Κουρέτα για την εκλογή του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε επίσης πως η κυβέρνηση είναι πάντοτε προσηλωμένη στην κοινή προσπάθεια με την τοπική αυτοδιοίκηση για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και προσβλέπει σε μία δημιουργική συνεργασία για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...