154
Αστυνομικοί έξω από την κατοικία του παρουσιαστή | Intime/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Με το ίδιο όπλο οι πυροβολισμοί στην κατοικία Φουρθιώτη και στη συμπλοκή με ΔΙΑΣ

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2021, 23:40
Αστυνομικοί έξω από την κατοικία του παρουσιαστή
|Intime/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Με το ίδιο όπλο οι πυροβολισμοί στην κατοικία Φουρθιώτη και στη συμπλοκή με ΔΙΑΣ

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2021, 23:40

Η έρευνα της αστυνομίας συνέδεσε δύο περιστατικά την περασμένη εβδομάδα στα βόρεια προάστια με την υπόθεση του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη,  ο οποίος προσήχθη σήμερα μαζί με άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε την Μ.Τρίτη το kathimerini.gr,  σε ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη, οι κάλυκες από τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν στους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του παρουσιαστή την περασμένη Παρασκευή ταιριάζουν με κάλυκες που εντοπίστηκαν σε ένοπλη συμπλοκή και καταδίωξη δύο ατόμων σε μοτοσικλέτα και αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στα βόρεια προάστια.

Εκτός από αυτό, ταυτοποιήθηκε ένας από τους δύο προσαχθέντες από DNA που εντοπίστηκε σε σακίδιο στο σημείο της συμπλοκής. Το εν λόγω άτομο είχε εμπλακεί σε υποθέσεις με εκβιασμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης είχε κατονομάσει τον παρουσιαστή, ως το πρόσωπο του κρυβόταν πίσω από «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του. Επιπλέον, υπάρχει εισαγγελική έρευνα η οποία αντιμετωπίζει τον κ. Φουρθιώτη ως ύποπτο διάπραξης σωρείας αδικημάτων οικονομικού και μη αντικειμένου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...