402
Πολυπληθής κουστωδία στη ΔΕΘ για να φανεί ότι υπάρχει ενότητα... | INTIME NEWS / ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Με Πολάκη και όλη την ΠΓ ο Παππάς στη ΔΕΘ: «Ξεπερνάμε τις δυσκολίες»

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2024, 12:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/09/2024 15:15
Πολυπληθής κουστωδία στη ΔΕΘ για να φανεί ότι υπάρχει ενότητα...
|INTIME NEWS / ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Με Πολάκη και όλη την ΠΓ ο Παππάς στη ΔΕΘ: «Ξεπερνάμε τις δυσκολίες»

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2024, 12:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/09/2024 15:15

Μια προσπάθεια να επιδείξει ενότητα, μετά τα όσα ιλαροτραγικά του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την αποπομπή Κασσελάκη και τα αλλεπάλληλα επεισόδια στα κομματικά όργανα και τη Βουλη- κάνει το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσωπεί στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΚΟ) Νίκος Παππάς ο οποίος κατέφθασε στην συμπρωτεύουσα με πολυμελή κουστωδία: Με τον Παύλο Πολάκη, την Θεοδώρα Τζάκρη, σύσσωμη την Πολιτική Γραμματεία και συνολικά 15 μέλη της ΚΟ.

Ολοι βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην συνάντηση με τη διοίκηση ΔΕΘ HELEXPO. Συγκεκριμένα, με επικεφαλής τον κ.Παππά, στην συνάντηση μετείχαν η Γραμματέας της ΚΟ, Ράνια Σβίγκου, αλλά και οι βουλευτές Σωκρατης Φάμελλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Ράνια Θρασκιά, Κυριακή Μάλαμα, Θεοδώρα Τζάκρη, Καλλιόπη Βέττα, Γιώργος Γαβρήλος, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Σαρακιώτης, Γιώργος Καραμέρος, Παύλος Πολάκης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παυσανίας Παπαγεωργίου. Επίσης, συμμετείχε και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης, Βασίλης Μπουλούκος.

«Νομίζω ότι και η παρουσία της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας εδώ,  στέλνει ένα μήνυμα συστράτευσης, ενότητας ακόμα και με τις διαφορετικές μας προσεγγίσεις, αλλά ένα μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι στην καρδιά των εξελίξεων. Είμαστε πάντα αισιόδοξοι εμείς και τις δυσκολίες έχουμε μάθει να τις ξεπερνάμε συλλογικά» είπε ο κ.Παππάς μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, στο περίπτερο της ΔΕΘ.

Στη συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, ο ίδιος ανέφερε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθεί στη Βουλή πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, ενώ σημείωσε ότι έχει καταθέσει πλήρως κοστολογημένες προτάσεις για την ακρίβεια και το φορολογικό σύστημα.

Ο κ. Παππάς παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του κόμματος για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους και το ζήτημα της στέγης.  Για τη Θεσσαλονίκη είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη θέλει μια πόλη πρωτεύουσας εθνικής σημασίας, με διεθνή ρόλο.

Τζάκρη: Παραμένουν οι εξουσίες του Κασσελάκη

«Αντικαταστατική και παράτυπη» χαρακτήρισε την απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας το Σάββατο στον ΣΚΑΙ.

Η ίδια μίλησε για «πλήρη ανικανότητα των στελεχών που απέμειναν για να διαχειριστούν τα αυτονόητα της λειτουργίας ενός κόμματος».

«Πράξη ακραίας ανευθυνότητας να δίνουμε στην κοινωνία την εικόνα ενός διαλυμένου κόμματος που παραπαίει από τα φωνασκούντα μέλη όταν υπάρχει η προφανής λύση της συνταγμένης λειτουργίας του κόμματος όπως την προβλέπει ο νόμος, το Σύνταμα και το καταστατικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του», πρόσθεσε.

Επίσης, η κα. Τζάκρη υποστήριξε ότι είναι «νομικώς διάτρητη η ανατροπή Κασσελάκη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...