198
Η κυρία Αλέκα Παπαρήγα δεν θα είναι στα έδρανα της επόμενης Βουλής | INTIMEnews

Με Παφίλη επικεφαλής στο Επικρατείας το ΚΚΕ – «Αποστρατεία» για την Αλέκα Παπαρήγα

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2023, 14:38
Η κυρία Αλέκα Παπαρήγα δεν θα είναι στα έδρανα της επόμενης Βουλής
|INTIMEnews

Με Παφίλη επικεφαλής στο Επικρατείας το ΚΚΕ – «Αποστρατεία» για την Αλέκα Παπαρήγα

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2023, 14:38

Με τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο, Θανάση Παφίλη, επικεφαλής στο  ψηφοδέλτιο Επικρατείας και για πρώτη φορά εκτός ψηφοδελτίων την Αλέκα Παπαρήγα, μπαίνει στη μάχη των εθνικών εκλογών του 2023 το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Επειτα από 30 χρόνια παρουσίας στο Κοινοβούλιο, η κυρία Παπαρήγα, βουλευτής Επικρατείας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, αποφάσισε να μην είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, «στο πλαίσιο και της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οπως επίσης έγινε γνωστό από τον Περισσό, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, την Α’ Θεσσαλονίκης και στη Φθιώτιδα.

Ο κ. Κουτσούμπας βρέθηκε στη Λαμία, όπου συναντήθηκε με επαγγελματικούς και εμπορικούς φορείς. Οι εξορμήσεις του Περισσού έχουν ξεκινήσει και πρόσφατα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ενέκρινε τον βασικό κορμό των υποψηφίων στις βουλευτικές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Το πολιτικό άνοιγμα έχει βασικό στόχο την ισχυροποίηση του κόμματος.

Εξάλλου, η Κεντρική Επιτροπή στην πρόσφατη συνεδρίασή της απέρριψε οποιοδήποτε αίτημα για μετεκλογικές συνεργασίες ασκώντας κριτική σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. «Ο λαός έχει πείρα για να αποφύγει τις παγίδες των ψεύτικων διλημμάτων…» ανέφερε η απόφαση του κορυφαίου οργάνου που συγκλήθηκε με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις και τη μάχη των εκλογών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...